Ιωάννα Μαλέσκου: Είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια – Τι είπε για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία -ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark στον ΣΚΑΪ με τον Θέμη Γεωργαντά. Όπως είπε η νέα χρονιά την βρίσκει με πολλά όνειρα: “Είμαι καλά, είμαι ήρεμη, ξεκίνησε μια νέα χρονιά και έχω διάθεση να κάνω πολλά όνειρα, νιώθω ηρεμία και ασφάλεια” είπε η Ιωάννα και συνέχισε: “Το 2020 ήταν μια έντονη χρονιά με πολλές αλλαγές για μένα, με μια σημαντική αλλαγή να αφήσω τη μέχρι τότε πορεία και διαδρομή μου και να αλλάξω και τόπο και δουλειά”.

Η Μαλέσκου αποκάλυψε πως είχε διοριστεί δασκάλα πριν ασχοληθεί με τη τηλεόραση, ενώ είχε κάνει και ένα πέρασμα από τα καλλιστεία: “Ξεκίνησα δασκάλα ήμουν για δέκα χρόνια. Ήταν ένας πολύ όμορφος θαυμασμός από τα παιδιά προς εμένα. Η τηλεόραση δεν υπήρχε στα πλάνα μου απλά προέκυψε αργά και σταθερά” είπε η Ιωάννα Μαλέσκου ενώ αποκάλυψε πως παλαιότερα ντρεπόταν ακόμη και να φάει σε δημόσιο χώρο: “Ντρεπόμουν πολύ να φάω άνετα σε δημόσιο χώρο, κοίταζα πολύ την εικόνα μου, αυτό το ξεπέρασα με τα χρόνια και μέσα από την εμπειρία εξοικειώνεσαι με την εικόνα σου”.

Για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ είπε: “Ο κόσμος που παρακολουθεί θέλει ακόμη κάτι πιο ήρεμο και ευχάριστο και δεν το καταλάβαινα στην αρχή αυτό, όταν κάναμε πολλές δοκιμές για θέματα. Εμάς τους παρουσιαστές είναι η αγωνία μας αν θα μας αποδεχτεί ο κόσμος, και αν θα μας επιλέγουν για αυτό που κάνουμε”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε έτοιμη να κάνει οικογένεια, και αναρωτήθηκε πότε θα γίνει μάνα, ενώ στο “καυτό” δωμάτιο της εξομολόγησης της εκπομπής αποκάλυψε πως το σεξ είναι το πιο σημαντικό θέμα μέσα σε μια σχέση, δίνοντας του τον βαθμό 10, στην ερώτηση πόσο σημαντικό είναι σε μια σχέση από το 1 έως το 10.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ