Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμασταν αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα στην σκηνή και της είπα μη με φιλήσεις, γιατί θέλω να ξεράσω»

Η άβολη στιγμή που βίωσε επί σκηνής ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του και την απόφασή του να πάει στο Survivor. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια άβολη στιγμή που είχε επί σκηνής, ενώ βρισκόταν μαζί του η Ελένη Φουρέιρα

«Μετά τη συμμετοχή μου στο Survivor δέχτηκα προτάσεις για κάποιες παραστάσεις, αλλά δεν προλάβαινα. Δέχτηκα και κάποιες άλλες, αλλά θεωρώ ότι δεν μου πήγαινε πολύ. Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο Survivor. Αυτό επηρέασε τη δουλειά μου, γιατί αυτό δημιουργεί μια αστάθεια με αποτέλεσμα να μην σε εμπιστεύονται», σημείωσε για το ριάλιτι επιβίωσης ο ηθοποιός.

Και ανέφερε στην συνέχεια ο Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ήμασταν αγκαλιά και γυρνάω και της λέω “Μην με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω”».

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.