Ηλίας Βρεττός: Οι πρώτες δηλώσεις και το μήνυμα που έστειλε μετά το σοβαρό τροχαίο

Δυνατό μήνυμα έστειλε ο Ηλίας Βρεττός στις πρώτες δηλώσεις του, μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην Γλυφάδα, το βράδυ της Παρασκευής (03/11). «Αν δεν φορούσα το κράνος και το μπουφάν μου, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Σίγουρα δεν θα ήμουν σε θέση να μιλήσω αυτή τη στιγμή», τόνισε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού.

«Μας λαχτάρησες» του είπε αρχικά η παρουσιάστρια και εκείνος απάντησε: «εγώ να δεις τι έπαθα χθες», ευχαριστώντας στη συνέχεια όσους του ευχήθηκαν περαστικά.

«Θέλω να πω ότι δεν ήθελα να ανησυχήσω κανέναν, απλά επειδή το τρακάρισμα που έγινε χθες στη Γλυφάδα ήταν πάρα πολύ σοβαρό και μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος που τραβούσε βίντεο, φοβήθηκα μην ανέβει κάτι άλλο πριν ενημερώσω εγώ ο ίδιος. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία, πρώτος να κάνω την ανάρτηση…», τόνισε ο Ηλίας Βρεττός, προσθέτοντας πως η ανάρτησή του ήταν «αναγκαστική», ώστε να ενημερώσει ότι όλα είναι καλά.

«Για έναν λόγο βγήκα σήμερα στην εκπομπή σας. Για να πω ότι είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που σώζομαι απ’ αυτά που πρέπει όλοι να κάνουμε μπαίνοντας σε ένα αμάξι ή καβαλώντας μια μηχανή. Πριν πέντε χρόνια, αν δεν φορούσα ζώνη, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα μιλούσαμε τώρα. Πιστέψτε με, επειδή χθες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες πάνω από ένα αμάξι και να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο, αν δεν φορούσα το κράνος και το μπουφάν μου, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Σίγουρα δε θα ήμουν σε θέση να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό βγήκα, γι’ αυτό το μήνυμα, κυρίως στα νέα παιδιά, που βλέπω για μαγκιά, για να μη χαλάσει το μαλλί και δεν ξέρω τι άλλο, να καβαλάνε μηχανή χωρίς κράνος και να το έχουν για να προστατεύει τον αγκώνα ή να νομίζουν ότι είμαστε άτρωτοι –γιατί πολλές φορές αυτό παθαίνουμε», είπε.

Μιλώντας για το τροχαίο, εξήγησε ότι «δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα. Εκεί που πήγαινα με την μηχανή μου σε ένα στενό, στο κέντρο της Γλυφάδας, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες να εξηγήσω πώς και γιατί, γιατί υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση στην τροχαία… Το μόνο που θα σας πω είναι ότι σε ένα δευτερόλεπτο εκεί που πήγαινα κανονικά είδα ξαφνικά ένα αμάξι μπροστά μου… Θυμάμαι ότι ήμουν στην άσφαλτο και σκέφτηκα “τώρα θα σηκωθώ;”. Αυτόματα κατευθείαν σηκώθηκα όρθιος για να τσεκάρω τα αντανακλαστικά. Η μηχανή έχει γίνει σμπαράλια. Το μπαμ ήταν τόσο δυνατό που μαζεύτηκε πολύς κόσμος στο σημείο… Ευτυχώς, έχω μόνο λίγους μώλωπες και μελανιές», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Είμαι σε πολύ βαθιές σκέψεις να μην καβαλήσω ξανά μηχανή, αλλά είναι μία απόφαση που θα την πάρω όταν θα είμαι σε διαδικασία να σκεφτώ πιο ψύχραιμα, γιατί είναι όλο πολύ φρέσκο», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ