Ηλίας Βρεττός: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Survivor

Ο Ηλίας Βρεττός δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor, αλλά απάντησε αρνητικά.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” και αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι είπε ο Ηλίας Βρεττός για το Survivor

Ο καλεσμένος εξήγησε ότι απέρριψε την πρόταση, γιατί είναι πολύ απασχολημένος με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός αυτού διευκρίνισε ότι ίσως να μην μπορούσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του εν λόγω διαγωνισμού, εξαιτίας της κατάστασης του μετά το τροχαίο του το 2018.

“Μου είπαν προχθές. Έχει γίνει στο παρελθόν και σε κάποια από τα προηγούμενα Survivor. Δεν θα πάω, δεν μπορώ να πάω, οι επαγγελματικές δραστηριότητες δόξα τω Θεώ είναι πάρα πολλές. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε και πάλι ενεργοί, μετά από δύο χρόνια απραξίας”, είπε αρχικά για την πρόταση που του έγινε για το ριάλιτι.

“Δεν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή που ξεκίνησα πάλι να τραγουδάω, να πάω να κλειστώ σε μία παραλία. Δεν σνομπάρω καθόλου τα χρήματα. Μετά από 13 χρόνια στην δισκογραφία έχω μάθει να μην βάζω πάνω από όλα τα λεφτά”, εξομολογήθηκε.

“Είμαι τόσο σακατεμένος, έχω τόσα σίδερα μέσα μου, μετά από αυτά που πέρασα, που δεν ξέρω αν θα άντεχα σε αυτές τις συνθήκες” είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ