Ηλίας Βαλάσης: «Οι μισοί πια είναι ομοφυλόφιλοι, ποιο είναι το πρόβλημά μας;»

Για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αγκάλιασε για πρώτη φορά το παιδί του μίλησε ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα ομόφυλα ζευγάρια που επιθυμμούν να υιοθετήσουν.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» ο ηθοποιός αναφερόμενος στο παιδί του τόνισε: «Όταν γεννήθηκε το πρώτο μου παιδί και έπιασα τον Πέτρο στα χέρια μου, άλλαξε ο κόσμος μου και είπα: “Ρε ηλίθιε, τι έκανες τόσα χρόνια; Πού έψαχνες τη δόξα και το μαγικό;”. Κάντε παιδιά έλεος ή ασχοληθείτε με παιδιά» είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

Και στην συνέχεια τόνισε σχολιάζοντας το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να υιοθετούν παιδιά: «Ή να υιοθετήσουν ένα παιδί. Να πάνε σε παιδιά κατεστραμμένα και να τα αγκαλιάσουν. Αυτό με την ομοφυλοφιλία έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ άλλο αλήθεια. Δεν συμφέρει κανένα αυτό το πράγμα. Αν θέλουν να βοηθήσουν ένα παιδί θέλουν τη γνώμη του κόσμου; Αν το θέλουν πραγματικά και όχι να δημιουργήσουν ντόρο, θα το καταφέρουν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ομοφοβίας.

Ομοφοβία στην Ελλάδα πού; Περιπτώσεις υπάρχουν και αυτοί προέρχονται από έναν άλλον κόσμο και πρέπει να τους καταλάβουμε. Οι μισοί αδερφέ μου πια είναι ομοφυλόφιλοι. Ποιο είναι το πρόβλημά μας; Είμαστε μία κοινωνία ανθρώπων», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Είμαστε ο εαυτός μας; Δεν είναι δημοκρατία να σκέφτομαι να πω την άλλη “κουκλάρα”. Οι περισσότερες θα σου πουν ευχαριστώ και η μία θα βρεθεί να πει “σεξιστή, εμένα; Με ποιο δικαίωμα λες αυτό το πράγμα;”» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ