Ηλίας Μαμαλάκης: Αποκάλυψε ποιον θεωρεί αστέρι της μαγειρικής

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, το MasterChef 2022, το “Μπουκιά και Συχώριο”, αλλά και στον χαμό της πρώτης του συζύγου.  

Μιλώντας για την 12ετή απουσία του από την ελληνική τηλεόραση, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε ότι “τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση άλλαξαν μετά το 2010. Οι παραγωγές είναι πιο φτηνές και οι δικές μου εκπομπές ήταν λίγο απαιτητικές. Έκανα διάφορες προτάσεις που είχαν κόστος και δεν έγιναν αποδεκτές. Έτσι έμεινα εκτός τηλεόρασης”.

“Στην τηλεόραση έκανα μια διαδρομή που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη στο είδος μου και μου έδωσε μια μεγάλη ανταμοιβή, την αγάπη του κόσμου”, είπε στη συνέχεια.

Από το φετινό MasterChef που, όπως ανέφερε, το παρακολούθησε διεξοδικά, τον κούραζαν οι συνεντεύξεις των παικτών και οι ίντριγκες ανάμεσά τους.

Όταν ρωτήθηκε για τους νέους τηλεοπτικούς μάγειρες ο γνωστός σεφ απάντησε πως “ο Άκης Πετρετζίκης είναι τέλειος. Είναι ένα ωραίο παλικάρι. Είναι της μόδας, έχει τα τατουάζ του, μιλάει ωραία, μαγειρεύει και “βγαίνουν” οι συνταγές του. Νομίζω το αστέρι της μαγειρικής αυτή την στιγμή είναι ο Άκης Πετρετζίκης”.

Τι θυμάται από το “Μπουκιά και Συχώριο”; “Θυμάμαι πολλά πράγματα. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Με έκανε σοφότερο και καλύτερο άνθρωπο”, ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για την απώλεια της πρώτης του συζύγου, αλλά και για τον γάμο του, το 2012. “Ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε πάρα πολλά χρόνια. Έφυγε δύσκολα. Ίσως ο χαρακτήρας μου είναι έτσι που δεν θέλησα να καταρρεύσω. Στην απώλεια είναι πολύ δύσκολος ο πρώτος χρόνος. Σκεφτόμουν την πρώτη μου σύζυγο κάθε 10 δευτερόλεπτα, αλλά αυτό άρχισε να αραιώνει μέσα στον χρόνο” είπε και εξομολογήθηκε: “Παντρεύτηκα το 2012 την Ντορίτα, μια καινούργια ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις την ανάμνηση και την αγάπη γι’ αυτόν που έχασες”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ