Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μεγάλο ταξίδι για τα Χριστούγεννα

Γιορτές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει σκοπό να κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realife, η λαμπερή παρουσιάστρια της εκπομπής «Style me up» έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να περάσει εκεί τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Πρόκειται για ένα ταξίδι που είχε στερηθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω των περιορισμών που έφερε στη ζωή μας η πανδημία. Το γεγονός, μάλιστα, ότι αυτό το διάστημα είναι… ελεύθερη και ωραία, στάθηκε καθοριστικό για να πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι.

Η σχέση της Ηλιάνας με τον ράπερ Snik ανήκει στο παρελθόν, οι δυο τους, όμως, διατηρούν εξαιρετική επικοινωνία. «Εχω την Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης κι εγώ τη βλέπω, γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω. Δεν θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω», δήλωσε πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η καλλονή με τη μεσογειακή ομορφιά, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε ως κριτή του «Greece’s next top model», είναι ένα από τα λίγα μοντέλα της χώρας μας που έχουν κάνει καριέρα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Ειδικά σε ό,τι αφορά τις ΗΠΑ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Νέα Υόρκης και του Λος Αντζελες και έχει συμμετάσχει σε σημαντικές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας κατά τη διάρκεια των έξι χρόνων που έζησε εκεί, ενώ διατηρεί φιλίες με Αμερικανούς και με Έλληνες ομογενείς.

Μπορεί το πρώτο διάστημα της παραμονής της στις HΠA να μην ήταν όλα ρόδινα, όμως η Ηλιάνα κατάφερε σταδιακά όχι μόνο να ενσωματωθεί, αλλά και να αποκτήσει φίλους καρδιάς. «Τους τρεις πρώτους μήνες, ναι, ήταν δύσκολα. Μετά με απορρόφησε η δουλειά. Όμως, η Νέα Υόρκη έχει και ελληνική κοινότητα, οπότε δεν μου έλειψε η γλώσσα, ούτε οι παρέες. Ανά πάσα ώρα και στιγμή ένιωθα Ελληνίδα. Έκανα φίλους εκεί, τους οποίους κρατώ μέχρι και σήμερα», έχει εξηγήσει η ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ