Ιλένια Ουίλιαμς: Τη στιγμή που έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου έσβησε το μικρόφωνό μου

Στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς. Η τραγουδίστρια και κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς αναφέρθηκε και στην συγκλονιστική στιγμή που έμαθε για τον θάνατό του, αλλά και στο γεγονός πως πολλές φορές κουβαλάει μαζί της ένα κομμάτι από την τέφρα του.

Συγκεκριμένα, η Ιλένια Ουίλιαμς εξομολογήθηκε ότι: «Πολλές στιγμές υπάρχουν που νιώθω ότι ο πατέρας μου είναι κοντά μου. Θυμάμαι ένα σκηνικό όταν δούλευα στην Μύκονο και ήταν το καλοκαίρι που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Όταν τραγουδούσα, τη στιγμή που τραγουδούσα, ήταν και η στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου από την ζωή. Εκείνη τη στιγμή έσβησε το μικρόφωνο μου».

«Οπότε κατεβαίνω κάτω και λέω στον ηχολήπτη «Το μικρόφωνο μου δεν δουλεύει». Εκείνος μου απάντησε πως δεν είχε κάτι το μικρόφωνο μου. Πάω μέσα στο καμαρίνι για να κάτσω και βλέπω το μήνυμα της αδελφής μου και μου λέει «Ο μπαμπάς έφυγε». Μετά από 10 λεπτά βγαίνω ξανά έξω, γιατί έπρεπε να τραγουδήσω πάλι και λειτουργούσε κανονικά το μικρόφωνο», εξήγησε.

Ακόμα, ανέφερε: «Πολλές φορές έχω μαζί μου κομμάτι από την τέφρα του πατέρα μου γιατί κάναμε εμείς την αποτέφρωση, αλλά κουβαλάω τον ίδιο μαζί μου. Μου είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να ακούσω τραγούδια του. Μέχρι και στο πατρικό μου σπίτι μού είναι δύσκολο να πάω ακόμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ