Ίαν Στρατής: Ο ρόλος του μπαμπά έχει κυριεύσει την ζωή μου

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Ίαν Στρατής. Ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός εδώ και έναν χρόνο είναι πατέρας της μικρής Ολίβιας, την οποία και έχει αποκτήσει με την Μαίρη Συνατσάκη. Μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Ίαν Στρατής μίλησε και για την πατρότητα.

Μιλώντας για το πώς ήταν ως παιδί, ο Ίαν Στρατής είπε: «Όταν ήμουν μικρός δεν έκανα μικροαπατεωνιές. Ήμουν και ντροπαλό παιδί, αλλά ταυτόχρονα και εξωστρεφής. Είμαι λίγο περίεργος μέσα μου, δεν το έχω καταλάβει ακόμα, θα το λύσω στην ψυχοθεραπεία. Στο σχολείο κάποιοι δάσκαλοι με λάτρευαν και κάποιοι όχι, επειδή τους έκανα την ζωή τους κόλαση. Η μαμά μου έκανε εγχείρηση στις φωνητικές της χορδές όταν ήμουν μικρός, γιατί ήμουν πολύ ζωηρός».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ίαν Στρατής αναφέρθηκε και στον ρόλο του μπαμπά που έχει πλέον και εξήγησε ότι: «Ο ρόλος του μπαμπά είναι πολύ σημαντικός. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο πριν τον εαυτό μου να είναι μπαμπάς, αλλά αφού έγινε και το ήθελα και πάρα πολύ, νομίζω ότι έχει κυριεύσει την ζωή μου. Είναι σαν να ζεις δύο ζωές πλέον, μία δική σου και μία για το παιδί σου και ότι και να κάνεις είναι στην εξίσωση πάντα αυτό. Σαν μπαμπάς δεν ζορίζομαι πολύ. Πριν γίνω μπαμπάς έπαιζα πολλά video games, τώρα δεν παίζω, δεν είναι ζόρι αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ