Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει γενέθλια – Το μήνυμα πριν από το πάρτι της

Γενέθλια είχε την Παρασκευή η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία παρά την ηλικία της παραμένει όμορφη και μέσα στη ζωντάνια.

Δραστήρια, δημιουργική και με διάθεση να ζει κάθε μέρα τη ζωή της, η μεγάλη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου έγινε 89 ετών.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ευχαρίστησε τους φίλους της για τις ευχές τους και πόζαρε λίγο πριν από το πάρτι γενεθλίων της. «Χρόνια μου πολλά. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις υπέροχες ευχές σας. Έτοιμη για το μεγάλο μου πάρτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε μιλήσει για τον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και χρόνια, ενώ είχε δείξει και στην κάμερα το… μονόπετρο που φορά. Πριν από λίγο καιρό, στο πάρτι που έκανε για την γιορτή της είχε δηλώσει στην εκπομπή “Happy Day”: “Είμαι πολύ απλός άνθρωπος, σεμνή, βγαίνω άβαφη, δεν ασχολούμαι με κανέναν, δεν κουτσομπολεύω, δεν έχω κακίες», απάντησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος από που αντλεί όλη αυτή την ενέργειά που έχει”.

“Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα”, αποκάλυψε όσον αφορά στη προσωπική της ζωή.

“Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια και μου είπε ο γιατρός να προσέξω και να κάτσω στην Κινέττα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στεναχωριόμουν”, εκμυστηρεύτηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, όταν ρωτήθηκε για το αν της λείπει κάτι από την ζωή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ