Η Zaz live στον Λυκαβηττό

Η Zaz live στον Λυκαβηττό

Η Zaz, η γαλλίδα που μας κέρδισε με την επιτυχία του 1ου της δίσκου, θα βρεθεί στο θέατρο του Λυκαβηττού για μία συναυλία την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.

Η νέα γενιά της μουσικής και ο ήχος της είναι εδώ. Και η συναυλία της 3ης Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού θα το επιβεβαιώσει. Η βραδιά θα ανοίξει με την Μαριέττα Φαφούτη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Zaz.

Ως βάση της η Zaz έχει την τζαζ μουσική, αλλά με ένα ύφος που συνδυάζει τσιγγάνικες επιρροές, αυθεντικό chanson και σύγχρονες ποπ  αναφορές. Το μεγαλύτερο εφόδιό της, ωστόσο, είναι η χαρακτηριστική, προικισμένη φωνή της (δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν τη σύγκριση με την Edith Piaf), που δείχνει να είναι πλασμένη ακριβώς για να ζει τραγουδώντας. Μια φωνή που μετατρέπεται μέχρι και σε μουσικό όργανο (Je Veux) και η οποία δείχνει να μην μπορεί να εκφραστεί παρά μόνο τραγουδώντας δυνατά. Η εξαιρετική εκφραστικότητά της φανερώνει άνθρωπο που αγαπά και ζει γι’ αυτό που κάνει, απολαμβάνοντας και αξιοποιώντας στο έπακρο το εξαιρετικό της ταλέντο.

Ο πρώτος δίσκος της Zaz έφθασε στο #1 των γαλλικών chart, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αποδοχή ενός γνήσιου ταλέντου και δημιουργώντας ήδη μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Και η συνέχεια ήρθε. Με νέα τραγούδια αλλά και με την γνωστή αγάπη της να διασκευάζει γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια από το γαλλικό και όχι μόνο ρεπερτόριο, έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Λυκαβηττού.

Το δεύτερο άλμπουμ της, είναι πολυσυλλεκτικό και με μεγάλο εύρος, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι με το μεγάλο ταλέντο της και την ζεστή φωνή της, ξέρει να κρατάει την καλύτερη συντροφιά στον ακροατή και να τον κάνει να νιώθει ότι είναι εκεί- δίπλα του. Τα τραγούδια -μια σειρά από νοσταλγικές ιστορίες, μαγικούς ρυθμούς και μουσικές συνταγές- ξυπνάνε καινούρια συναισθήματα σε ένα κόσμο κουρασμένο από τις ίδιες του τις ατέλειες.

 Τιμές εισιτηρίων: 35ευρώ, φοιτητικό: 25 ευρώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ