Η τρυφερή ΦΩΤΟ της Τζένιφερ Λόπεζ με την κόρη της

Tο ότι αγαπάμε την Τζένιφερ Λόπεζ είναι γνωστό. Όταν μάλιστα μοιράζεται και οικογενειακές της στιγμές ακόμη περισσότερο. Μετά τον ταραχώδη χωρισμό με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και την επιστροφή του Μπεν Άφλεκ στη ζωή της, η ηρεμία των παιδιών της είναι προτεραιότητα για εκείνη. Σε πρόσφατο post στο instagram, η JLο μοιράστηκε μια τρυφερή selfie με την κόρη της, Emme Maribel, που μοιάζουν αρκετά. «Weekend vibes with my cocunut», έγραψε η 51χρονη σταρ, έχοντας στο επίκεντρο την μικρή της.

Η στοργή και η εκτίμησή τους είναι αμοιβαία. Όπως είχε αναφέρει η έφηβη Eμ me στο Entertainment Today για την μητέρα της, «είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Από κάθε άποψη. Δεν ξέρω καν πώς να το εξηγήσω. Υπάρχουν τόσα πολλά επίθετα που μπορούν να την περιγράψουν με τόσους πολλούς καλούς τρόπους».

Στις αρχές του καλοκαιριού η δραστήρια Jennifer ανακοίνωσε το συμβόλαιο της με το Netflix το οποίο περιλαμβάνει ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, που θα αναδείξουν διάφορες γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες.

Στo τέλoς του 2022 θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στο «The Mother» σε σκηνοθεσία της Niki Caro – γνωστή από το live action remake της «Mulan» – που ακολουθεί την ιστορία μιας θανάσιμης δολοφόνου που σταματάει να κρύβει την ταυτότητά της, για να διδάξει στην κόρη της πώς να επιβιώσει. Και αργότερα το «The Cipher» στο οποίο θα υποδυθεί μια ειδική πράκτορα του FBI, που βρίσκεται μπλεγμένη στην υπόθεση ενός serial killer. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Isabella Maldonado.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ