Αυτή είναι η έπαυλη όπου ο Μπεν Άφλεκ και η JLo θέλουν να στεγάσουν τον έρωτά τους

Σπίτι σε πολυτελή συνοικία του Λος Άντζελες θέλει να αγοράσει η Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ ο Μπεν Άφλεκ, σε ρόλο καλού συντρόφου, τη συνοδεύει στην αναζήτησή της. Το ζευγάρι εθεάθη μαζί σε μία υπερπολυτελή έπαυλη, μία εκ των τριών που έχουν κεντρίσει το αγοραστικό ενδιαφέρον της Λατίνας σουπερστάρ.

Οι θαυμαστές εξέφρασαν την ελπίδα το ζευγάρι να αναζητεί μαζί την ερωτική του φωλιά, αλλά το ΤΜΖ ανέφερε πως μόνο η Λόπεζ αναζητεί νέο σπίτι και ο Άφλεκ τη συνοδεύει.

Η έπαυλη διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, αλλά και ολόκληρη ιατρική μονάδα με οδοντιατρείο και χειρουργική αίθουσα.

Ωστόσο, η Λόπεζ μάλλον ενδιαφέρεται για άλλες ανέσεις που υπάρχουν στην έπαυλη, όπως μπαρ, κομμωτήριο, κινηματογράφος, κελάρι με τραπεζαρία, εσωτερική πισίνα, σπα, κέντρο μπόουλινγκ με τέσσερις διαδρόμους αλλά και προσομοιωτής γκολφ.

Ακόμη υπάρχει ξεχωριστή είσοδος προσωπικού, ένα γκαράζ τεσσάρων αυτοκινήτων, ένας ξενώνας, μία εξωτερική κουζίνα, μία καμπάνα, πλούσιος κήπος και σιντριβάνια. Το σπίτι, που χτίστηκε το 2013, ανήκει στον Ιορδανό δισεκατομμυριούχο Χασάν Ισμαΐκ, που προσπαθεί να το πουλήσει από τον Μάιο 2018 ενώ τότε ζητούσε 70 εκατ. δολάρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ