Η Tiffani Thiessen γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά της ποζάροντας μόνο με ένα σεντόνι

Η Tiffani Thiessen γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια την Τρίτη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της μπερδεμένης μόνο σε ένα σεντόνι. «Πάνω από τον λόφο», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της σόλο λήψης, μαζί με το hashtag, «Αυτά είναι τα 50».

Στη φωτογραφία, η σταρ του “Saved By the Bell” ποζάρει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με μόνο ένα λευκό σεντόνι να καλύπτει το σώμα της. Χρησιμοποίησε το ένα χέρι για να ακουμπήσει στο κρεβάτι και το άλλο για να κρατήσει το σεντόνι στο γυμνό στήθος της.

Τα ανακατωμένα μαλλιά της ηθοποιού ήταν στη μία πλευρά, καλύπτοντας εν μέρει το πρόσωπό της.

Οι φίλοι και οι πρώην συμπρωταγωνιστές της έσπευσαν να πλημμυρίσουν την ενότητα των σχολίων της με τις καλύτερες ευχές τους για γενέθλια.

«Μου φαίνεσαι όμορφη», έγραψε η Sarah Michelle Gellar, ενώ ο Mario Lopez σχολίασε «Καλώς ήρθες στα παιδιά του 5ου επιπέδου!»

“Χαρούμενα γενέθλια! Θυμάμαι ότι σε γνώριζα ως έφηβη και ελπίζω να γίνω τόσο υπέροχος όσο εσύ μια μέρα! Και ακόμα νιώθω το ίδιο! Κάνεις τα 50 να φαίνονται υπέροχα!» τόνισε η Jennifer Love Hewitt.

Πολλοί από τους 2,3 εκατομμύρια ακόλουθούς της δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο καλή φαίνεται η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210», αστειευόμενοι ότι δεν φαίνεται ούτε μια μέρα πάνω από τα 30. Η Thiessen ήταν ειλικρινής σχετικά με την απόφασή της να γεράσει φυσικά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Page Six Style τον Σεπτέμβριο, επιμένοντας ότι ποτέ – και πιθανότατα δεν θα κάνει ποτέ – αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της.

«Μου αρέσουν τα γέλια. Και αποκαλώ τις γραμμές γέλιου, χαρούμενες γραμμές γιατί έτσι είναι, ξέρεις; Και επίσης έκλαψα πολύ. Οπότε μάλλον δημιουργήθηκαν οι ρυτίδες και για αυτό. Αλλά αυτή είναι η ζωή. Τις κέρδισα» περιέγραψε.

Η ηθοποιός που έγινε συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής σημείωσε επίσης ότι θέλει «να δώσει το παράδειγμα» έτσι ώστε η 13χρονη κόρη της, Χάρπερ, να μάθει τη σημασία της αγάπης για τον εαυτό της.

«Έχω μια έφηβη κόρη, δεν θέλω να δει ότι φοβάμαι [για τα 50] και ότι πρέπει να αλλάξω το πρόσωπό μου ή οτιδήποτε άλλο», εξήγησε.

Μαζί με τη Χάρπερ, η Tiffani Thiessen έχει επίσης τον γιο Χολτ, 8 ετών, με τον σύζυγό της Μπρέιντι Σμιθ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2005.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ