Η συγκίνηση της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη και μίλησε για τη ζωή της, τον γιο της, αλλά και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ιωάννα Τούνη: Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μητέρα της και ο υπέρηχος του γιου της

«Είναι 3 μηνών το παιδί. Έχουμε cool παιδίατρο γιατί είναι σωστό ένας γονέας να βρίσκει έναν γιατρό που να «ταιριάζουν», ούτως ώστε να βγαίνει σωστά όλο. Με τις ευλογίες του παιδιάτρου πήγαμε στην Αίγυπτο, μας είπε να προσέχουμε να είναι όλα καθαρά. Το μωρό θηλάζει αποκλειστικά οπότε δεν είχαμε θέματα με μπιμπερό, αποστειρώσεις, όλα κύλησαν ομαλά», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη είπε πως, «είμαι και εδώ και Θεσσαλονίκη. Τους πρώτους 2 μήνες έκατσα εδώ, δεν ήμουν σε θέση με την καισαρική να πηγαινοέρχομαι, ή να κάνω κάτι. Πηγαινοέρχομαι πλέον γιατί έχω στη Θεσσαλονίκη και την εταιρεία με τα ρούχα και χρειάζεται να βγάζουμε σχέδια, διορθώσεις. Κάθε 10 μέρες πηγαίνω πάνω κι κάθομαι περίπου ένα 4ήμερο, όσο μπορώ. Η βάση μας θα είναι εδώ Αθήνα γιατί είναι εδώ ο μπαμπάς μας, χωρίς την κολόνα του σπιτιού μας δε γίνεται!».

Ιωάννα Τούνη: Συγκινημένη με τις πρώτες κραυγές του γιού της – Το τρυφερό βίντεο που ανέβασε στο instagram

Για το μεγάλωμα του παιδιού της και τον τρόπο που διαχειρίζεται την μητρότητα σημείωσε πως, «θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να δημιουργούμε στη ζωή μας παραπάνω προβλήματα από αυτά που όντως έχουμε ρεαλιστικά. Δεν θέλω να προβληματίζονται και να προτρέχω όταν όλα είναι καλά. Το παίρνω όπως με πάει, παρακολουθώ και το μωρό να είναι χαρούμενο, να μην ζορίζεται. Νομίζω ότι οι γονείς μεταφέρουν στο παιδί το άγχος και το στρες που βιώνουν οι ίδιοι».

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η Ιωάννα Τούνη δάκρυσε ενώ μιλούσαν για το μωράκι.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι τους
«Είναι δύσκολο για τις γυναίκες, οι ορμόνες, πώς αλλάζει η ζωή μετά το παιδί. Το ζευγάρι πρέπει να αντιληφθεί την μεγάλη αλλαγή. Δεν μπορείς να κάνεις όσα έκανες πριν. Δεν μου αρέσει να ακουμπάνε άλλοι το μωρό. Φοβάμαι μην πάθει κάτι. Στο ταξίδι, εγώ ήμουν η “γιαγιά” με τους φόβους μου. Έχω άγχος» περιέγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
«Δεν θέλω ο γιος μου να περάσει όσα εμείς. Εγώ και η Ιωάννα είμαστε από μονογονεϊκές οικογένειες. Δεν υπάρχει φόρμουλα πώς να μεγαλώνεις το παιδί. Προσπαθώ να ισορροπώ γιατί έχω τον ταλιμπάν εδώ. Είναι τυφώνας» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ