Η Natalie Portman ίδρυσε τη δική της ομάδα ποδοσφαίρου

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, Angel City FC ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2020 και θα ξεκινήσει να αγωνίζεται τη φετινή χρονιά. Το πρώτο της παιχνίδι θα είναι εναντίον της San Diego Wave FC για το NWSL Challenge Cup και θα συνεχίσει στις 29 Απριλίου, με το ματς απέναντι στη North Carolina Courage. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι μια απλή αθλητική ομάδα, όμως έχει ένα αρκετά ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: ιδρύθηκε από τη Natalie Portman. Η Αμερικανίδα ηθοποιός στοχεύει στην αλλαγή της ποδοσφαιρικής κουλτούρας. Μεταξύ των μετόχων υπάρχουν τα ονόματα και άλλων κορυφαίων διασημοτήτων, όπως η Serena Williams, η Becky G και η Eva Longoria.

Η Natalie συστήνει μια ομάδα που θα είναι ισάξια με αυτές των αντρών παγκοσμίως.

“Όλα ξεκίνησαν ενώ έβλεπα τον γιο μου να μυθοποιεί παίκτες όπως η Megan Rapinoe και η Alex Morgan με τον ίδιο τρόπο που έκανε και με τον Lionel Messi ή τον Karim Benzema. Κατάλαβα αμέσως ότι οι αθλήτριες θα μπορούσαν γρήγορα να αλλάξουν την κουλτούρα. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο ισάξιο με το αντρικό σε όλο τον κόσμο” εξήγησε σχετικά με το εγχείρημά της, στην εφημερίδα Guardian.

Το Angel City club έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 16 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας. Η νέα ομάδα έπεται να αφήσει το σημάδι της από την πρώτη κιόλας σεζόν, αφού έχει ενθουσιάσει τους φιλάθλους με την ‘Girl Power’ φιλοσοφία της.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ