Η κίνηση του Τζάστιν Μπίμπερ που φούντωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη της Χάιλι

Νέες φήμες για εγκυμοσύνη πυροδότησε ο Τζάστιν Μπίμπερ. Ο popstar ήταν υπερπροστατευτικός σε βραδινή έξοδο με τη Χάιλι Μπίμπερ τυλίγοντας τα χέρια του γύρω της χωρίς να απομακρύνεται εκατοστό, ενώ εκείνη ακουμπούσε την παλάμη της απαλά στην κοιλιά της.

Το ζευγάρι ήταν σε πάρτι για να γιορτάσει τη δημοπρασία έργων Τέχνης του Μπίμπερ, όταν ο Καναδός popstar έβαλε το χέρι του προστατευτικά στην κοιλιά του μοντέλου. Βγαίνοντας από το πάρτι ο Μπίμπερ την κρατούσε κοντά του με τα χέρια του περασμένα γύρω από τη μέση της.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα είχε προκαλέσει πάλι φωτιά φημών όταν σε φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram όπου πόζαρε στο πλευρό της συζύγου του είχε βάλει λεζάντα “μαμά και μπαμπάς”. Ωστόσο, τις φήμες αυτές έσπευσε να “σβήσει” η Χάιλι η οποία διόρθωσε τον σύζυγό της: “Νομίζω ότι θα έπρεπε να αλλάξεις τη λεζάντα σε “σκυλομαμά και μπαμπά” προτού κάποιος το διαστρεβλώσει”. Πέρυσι, μιλώντας στην Έλεν ντε Τζενέρις, ο Μπίμπερ είχε πει ότι η γυναίκα του θέλει να πετύχει ακόμη κάποια πράγματα προτού αποφασίσουν να φέρουν παιδί στον κόσμο. “Θα αποκτήσουμε όσα περισσότερα είναι διατεθειμένη η Χάιλι να κάνει. Θα ήθελα εγώ προσωπικά μια μικρή φυλή, αλλά είναι το σώμα της και θα κάνει ό,τι θέλει” είχε πει τον Δεκέμβριο του 2020 σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι ακόμη εκείνη δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.