Η Καντίς μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της

Η Καντίς μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της

Μπορεί τα μοντέλα της Victoria’s Secret να έχουν καταπληκτικά γονίδια αλλά ακόμα και αυτές δεν ξυπνάνε με αψεγάδιαστη επιδερμίδα και έτοιμα, φτιαγμένα μαλλιά.

Δες ποια είναι τα καθημερινά σπιτικά προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί το μοντέλο Καντίς Σουάνπολ και δες πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ…

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει η Καντίς και έχει μονίμως τόσο λαμπερά μαλλιά; Τα τρία προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι το λάδι καρύδας, ο χυμός λεμονιού και το παγωμένο νερό.

Λάδι καρύδας: Η Σουάνπολ λέει πως χρησιμοποιεί το λάδι καρύδας για να ενυδατώνει τα μαλλιά και το σώμα της. «Περιστασιακά χρησιμοποιώ λάδι καρύδας σε όλο μου το σώμα ή στα μαλλιά μου αν τα νιώθω ξηρά.

Μπορεί να θέλει λίγη ώρα για να ξεβγαλθεί αλλά πάντα αφήνει τα μαλλιά μου υγιή και λαμπερά», είπε σχετικά σε συνέντευξή της.

Χυμός λεμονιού: «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το χυμό λεμονιού σαν toner. Πραγματικά καθαρίζει το πρόσωπό μου», έχει πει. Και δεν είναι μόνο αυτό!

Το λεμόνι είναι γεμάτο βιταμίνη C που είναι αντιοξειδωτική και κάνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή.

Πλένε το πρόσωπό σου που και που με χυμό λεμονιού και αν η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη μπορείς να το διαλύεις με νερό.

Παγωμένο νερό: Η Καντίς χρησιμοποιεί το παγωμένο νερό στο πρόσωπό της. «Βάζω πολύ κρύο νερό στο πρόσωπό μου για να διατηρείται σφριγηλό και όμορφο από τη στιγμή που ξυπνάω», λέει.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ