Η Jennifer Hudson κάνει έκπληξη σε έναν μουσικό του δρόμου και τραγουδάει μαζί του

Κάθε περιπλανόμενος μουσικός και τραγουδιστής θα ήθελε να του συμβεί κάτι τέτοιο. Να εμφανισθεί ξαφνικά ένας διάσημος καλλιτέχνης και να τραγουδήσει μαζί του. Είχε συμβεί σε έναν τραγουδιστή του δρόμου στη Βοστώνη, όπου ξαφνικά εμφανίσθηκε ο John Legend και τραγούδησε μαζί του. Και πρόσφατα το έκανε και η Jennifer Hudson σε κάποιον στο Λος Αντζελες.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Ο μουσικός λέγεται Cameron Rowland και αφού η Jennifer Hudson ανέλαβε να τραγουδήσει μαζί του το τραγούδι του Leonard Cohen “Hallelujah”, καθώς εκείνος έπαιζε την κιθάρα του και της έκανε φωνητικά.
“Δεν το πιστεύω αυτό. Ξαφνικά εμφανίσθηκε η Jennifer Hudson καθώς τραγουδούσα στον δρόμο και τραγούδησε μαζί μου… και το όνειρο έγινε πραγματικότητα”, δήλωσε στο βίντεό του. Ο νεαρός μετά το γεγονός ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Το ίδιο έκανε και η Jennifer, που το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.
“Εκανα μιά βόλτα στην παραλία και άκουσα μιά όμορφη μουσική, οπότε έπρεπε να σταματήσω και να ακούσω. Οταν ο μουσικός ανακοίνωσε ότι το τελευταίο του τραγούδι θα ήταν το “Hallelujah” δεν μπορούσα παρά να τον συνοδέψω.  Ξέρετε όλοι ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου τραγούδι”, έγραψε η Jennifer Hudson ανεβάζοντας το βίντεο. “Με εμπνέουν τα άτομα που κάνουν αυτό που αγαπούν. Εχει τόσο ταλέντο”, συνέχισε συστήνοντας στον κόσμο να ακούσει την μουσική του και να τον ακολουθήσει.
Και ενώ ο Cameron Rowland δεν μπορούσε να φανταστεί την μέρα του να γίνεται πιό εξωπραγματική, στο ποστ της Hudson εμφανίσθηκαν τόσο η Reese Witherspoon, που έγραψε “Amazing!”, όσο και η Carole King που έβαλε emoji με χειροκροτήματα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ