Διάσημοι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Prince – ΦΩΤΟ

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι καλλιτέχνες από τον αιφνίδιο θάνατο του Prince και σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Και κάπως έτσι… ο κόσμος έχασε λίγη από τη μαγεία του. Αναπαύσου εν ειρήνη Prince! Ευχαριστούμε που μας έδωσες τόσα πολλά…” αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Twitter, η Κέιτι Πέρι.

“Θεέ μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Prince”, γράφει η ηθοποιός και τραγουδίστρια Nτέμι Λοβάτο. 

“Ο καλύτερος περφόρμερ που έχω δει στη ζωή μου. Ιδιοφυής ποιητής, σέξι άνδρας. Αναπαύσου εν ειρήνη Prince”, αναφέρει στο αποχαιρετηστήριο μήνυμά του ο ηθοποιός, Ράσελ Κρόου, με τον τραγουδιστή Ne- Yo και τον σκηνοθέτη, Σπάικ Λι να εκφράζουν εξίσου, μέσω του Twitter, τη βαθύτατη θλίψη τους. ” Μου λείπει ο αδερφός μου. Ο Prince ήταν μια αστεία γάτα. Είχε καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ“, γράφει ο Σπάικ Λι. 

“Aναπαύσου εν ειρήνη” γράφει το tweet του επιχειρηματία, Ρούσελ Σίμονς.

Η τραγουδίστρια, Τσάκα Καν γράφει: “Toν αγάπησα, ο κόσμος τον αγάπησε. Τώρα η ψυχή του αναπαύεται δίπλα στον πατέρα του. Αναπαύσου εν ειρήνη, αδερφέ μου” . Συνοδεύει μάλιστα το tweet της με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνη να κρατά από το χέρι τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

“Prince, τίποτα δεν συγκρίνεται με σένα”, έγραψε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και μοιράστηκε με τους φίλους του μια φωτογραφία από συναυλία του μουσικού.

Δείτε επίσης:

Το Twitter έγινε μωβ: Eκατομμύρια χρήστες αποχαιρετoύν τον ταλαντούχο Prince

Αυτός ήταν ο Prince

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για το θάνατο του Prince

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ