Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου για την σειρά «Μαύρο Ρόδο» και ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στην γνωριμία τους – «Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;»

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η οποία στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» υποδύεται την μοναχή Ελισάβετ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες με το που συναντήθηκαν on air, είχαν έναν ιδιαίτερο διάλογο, καθώς όπως φάνηκε, η ηθοποιός είχε λίγο άγχος, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ελένη Μενεγάκη.

«Σου ‘ρχομαι, προετοιμάσου ψυχολογικά για αγκαλιές» είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια στην Φωτεινή Παπαθεοδώρου, πλησιάζοντάς την, με την ηθοποιό να απαντάει: «Είμαι έτοιμη».

«Καλώς το κοριτσάκι μου το καλό» της είπε στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη, αφού την αγκάλιασε, με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου να την ευχαριστεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα για την φιλοξενία στην εκπομπή.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε «Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;», με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου να εξομολογείται πως «Δεν φοβάμαι καθόλου. Λιγάκι, λιγάκι».

Όσον αφορά στο κάστινγκ για τον ρόλο της στην σειρά του Mega η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είπε: «Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου η casting director και μου ζήτησε να κάνω μια σκηνή σε self-tape. Το έκανα, το έστειλα, τους άρεσε και μου ζήτησαν να έρθω στην Αθήνα. Δεν το πίστευα ιδιαίτερα αλλά το έκανα».

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως το πρώτο δοκιμαστικό για την σειρά ήταν με τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχαήλ Ταμπακάκη. «Το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα ήταν μαζί με τον Μιχαήλ. Δεν είχαμε προλάβει να μιλήσουμε καθόλου και αυτό με βοήθησε γιατί στον ρόλο δεν έχουν κάποια σχέση και αυτή ντρέπεται πολύ μαζί του», ανέφερε.

Για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου έμενε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είπε: «Μου άρεσε η ζωή μου στο Λονδίνο, αλλά ήμουν έτοιμη να το εγκαταλείψω γιατί μια ζωή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Υπάρχουν πράγματα που άφησα πίσω, αλλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσω. Ήθελα να είμαι πρωταγωνίστρια σε μια σειρά, ήταν ο σκοπός μου, ήταν στο πλάνο».

Σχετικά με τον ρόλο της μοναχής στην σειρά η ηθοποιός ανέφερε: «Ο κόσμος θέλει να με δει εκτός μοναστηριού, αλλά θα αργήσω να βγω. Επίσης, θέλουν να δουν την Ελισάβετ με τον Γεράσιμο, τον παιδικό της φίλο. Ο Γεράσιμος την σέβεται, ενώ ο Πέτρος ξεπερνάει κάποια όρια».

Για το φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου, σημείωσε: «Η Ελισάβετ ένιωσε κάτι αλλά δεν ήξερε τι είναι αυτό που νιώθει, δεν έχει καθόλου εμπειρία, Ήταν πρωτόγνωρο, χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει μέσα της τι είναι αυτό που νιώθει. Ο Πέτρος είναι τύπος που θα βρει λογούς να πάει ξανά στο μοναστήρι. Θα έρχεται συχνά, αλλά ως εκεί, θα μιλάμε».

Η ίδια αποκάλυψε ότι στην αρχή πριν πάει στο μοναστήρι, είχε τρομάξει στην ιδέα «και θα κλειστώ για κάποιες μέρες, αλλά οι μοναχές σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα, τρώμε μαζί, κάνουμε αστεία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ