Η ειρωνική απάντηση του Snik στον Λιάγκα και ο… “γυμνοσάλιαγκας”

Ο Snik ανέβασε δύο νέα story στο Instagram, στα οποία φαίνεται να ειρωνεύεται τον Γιώργο Λιάγκα, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρωινό” την Παρασκευή, ο παρουσιαστής και η τηλεοπτική του παρέα συζήτησαν, μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι ο γνωστός τράπερ τον προκάλεσε να παίξουν ξύλο, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά στον “αέρα” της εκπομπής.

Ο γνωστός τράπερ επανήλθε με νέες δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο και μια φωτογραφία. Στο βίντεο φαίνεται να φωτογραφίζει τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε, θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση”.

Όσον αφορά στην φωτογραφία που δημοσίευσε, αυτή απεικονίζει έναν… γυμνοσάλιαγκα και γράφει: «Κρατήστε αυτό το L». Άραγε, θα απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας την Δευτέρα μέσα από την εκπομπή του ANT1;

Γιατί έγινε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε ξεσπάσει “πόλεμος” μέσω Instagram τανάμεσα στους τράπερ Snik και Light. Oι δύο τράπερ είχαν ανταλλάξει χυδαίες εκφράσεις ενώ έδωσαν και ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας ξύλο.

Το γεγονός είχε σχολιαστεί στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, με τον Snik να προκαλεί στη συνέχεια για ξύλο και τον Γιώργο Λιάγκα. Η εκπομπή πρόβαλε το πρωί της Παρασκευής το βίντεο στο οποίο ο Snik προκαλεί τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία.

“Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με, γιατί είμαι έξαλλος. Πριν από δύο – τρία χρόνια, βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι σε δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα όλοι ανακαλύψαμε ότι τα τραγούδια αυτά προβάλλουν τον σεξισμό και τη βία και έναν τρόπο ζωής απεχθέστατο και αντιαισθητικό. Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο για ιερόδουλες, τις πληρώνω για να αγοράζω γούνες και τις έχω μόνο να με υπηρετούν. Αυτό αναπαράγουν αυτά τα τραγούδια” είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας, μπορεί να είναι δεν ξέρω, θα έγραφε τώρα ένα τραγούδι για το παιδί που φόρεσε φούστα και ήθελε να συμβολίσει ότι είναι διαφορετικός», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ