Χαμογέλα και πάλι: Γιατί απουσιάζει από την εκπομπή και ο Παύλος Σταματόπουλος

Απουσιάζει και σήμερα από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία περνά πολύ δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο της μητέρας της.  Η παρουσιάστρια έλειπε και το Σάββατο από την εκπομπή του MEGA.

Όμως,  το πρωί της Κυριακής δεν ήταν στο στούντιο ούτε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου. Εξάλλου, εκτός από συνεργάτες, είναι στενοί φίλοι και κουμπάροι.

“Χαμογέλα και πάλι, με όχι γνώριμα πρόσωπα στην οθόνη σας, γιατί αυτές τις δύο ημέρες ζούμε εδώ, παρέα, την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου. Είμαστε εδώ να την στηρίξουμε, γιατί πάνω από όλα ο ένας για τον άλλον. Σε αυτή τη δουλειά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που μένουν. Σήμερα και ο Παύλος είναι κοντά στην Σίσσυ, γιατί ο Παύλος και η Σίσσυ είναι ένα, είναι οικογένεια. Εμείς είμαστε εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε παρέα, να προσπαθήσουμε να χαμογελάσουμε έστω και λίγο στην πορεία της εκπομπής…”, είπε η Κατερίνα Ζαρίφη που ανέλαβε τον βασικό ρόλο στην παρουσίαση της σημερινής εκπομπής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ