Η δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που θα συζητηθεί: «Την θυμάμαι για το δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της»

Μια δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε αίσθηση έκανε γνωστός ηθοποιός ο οποίος είχε ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, ως μικρός σε ηλικία πρωταγωνιστής.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καλατζόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Ο ηθοποιός διηγήθηκε στιγμές που έχει ζήσει δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς, όπως ο Βασίλης Αυλωνίτης, η Γεωργία Βασιλειάδου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο ίδιος έκανε ντεμπούτο στην ταινία «Το κορίτσι με τα παραμύθια» στην οποία πρωταγωνιστούσε η «εθνική μας σταρ». Αναφέρθηκε στην αξέχαστη ηθοποιό με αγάπη και θαυμασμό εξιστορώντας στιγμές που έζησε δίπλα της. Μία ιστορία μάλιστα ήταν και κάπως πιο… πικάντικη.

«Η Βουγιουκλάκη ήταν τότε πολύ όμορφη κοπέλα. Διάφοροι θαυμαστές της, που την πολιορκούσαν ερωτικά, της έκαναν διάφορα δώρα. Κάθε φορά που της χάριζαν σοκολάτες, μου τις έδινε σε εμένα γιατί πρόσεχε τη σιλουέτα της και δεν ήθελε να τρώει σοκολάτες. Ήταν σκληρή εργάτρια. Για καμία δεκαριά ημέρες πριν από την πρεμιέρα, έτρωγε ένα βραστό αυγό κι ένα μαρουλόφυλλο για να κρατιέται σε φόρμα» είπε.

Όταν ρωτήθηκε για αυτά που θυμάται από τα γυρίσματα, απάντησε: «Τα εσωτερικά γυρίσματα τα κάναμε σε ένα στούντιο που δεν υπάρχει πια. Είχε ένα μοναδικό καμαρίνι. Είχε αργήσει λοιπόν. Έλεγε “παιδιά γρήγορα βγείτε έξω, θα αλλάξω και θα γδυθώ”. “Καλά εντάξει εσύ Άλκη μην βγαίνεις είπε στον μακιγιέρ. Καλά άντε, ας μείνει κι ο Γιαννάκης”. Την θυμάμαι για όλα, αλλά δεν κρύβω ότι την θυμάμαι και για αυτό το υπέροχο δώρο που μου έκανε να δω το στήθος της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ