Η Courteney Cox μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Johnny McDaid

Η Courteney Cox έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά “Τα Φιλαράκια“. Ήταν παντρεμένη επί 14 χρόνια με τον David Arquette, όμως αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους το 2013.

Το ίδιο έτος ξεκίνησε να βγαίνει με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Snow Patrol, Johnny McDaid. Φτάνοντας στο σήμερα το ζευγάρι δεν είχε μιλήσει ποτέ για τη σχέση του, οπότε δεν γνωρίζαμε πολλές λεπτομέρειες. Ωστόσο, αυτό άλλαξε πρόσφατα.

Η Courteney έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στον σύντροφό της. “Έμαθα ότι δεν πρέπει να το παίρνεις προσωπικά. Στο παρελθόν πίστευα το ‘αν μ ‘αγαπάς’. Τελικά δεν έχει να κάνει μαζί σου. Οι άνθρωποι κάνουν πράγματα εξαιτίας της δικής τους ιστορίας και του παρελθόντος τους. Έπρεπε να μάθω στα σίγουρα αυτό το μάθημα” ξεκίνησε λέγοντας.

“Δεν έχω γνωρίσει κάποιον τόσο υπομονετικό. Δίνει φανταστικές συμβουλές. Αγαπώ την καρδιά του, τις προθέσεις του. Την ηθική του. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός, όμως είναι ένας ποιητής και συγγραφέας. Είναι τόσο έξυπνος και το βρίσκω αυτό πολύ σέξι. Και μετά είναι κούκλος” πρόσθεσε. Στην ερώτηση αν θα ξαναπαντρευόταν, απάντησε ότι “σίγουρα δεν είμαι κατά. Απλά δεν το σκέφτομαι”.

 

Πηγή: instyle.gr, Φωτό: Antony Jones/Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ