Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς περιγράφει την «παθιασμένη» σχέση 2 εβδομάδων με τον Colin Farrell: «Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον»

Η σχέση “ριμπάουντ” της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ήταν ο Κόλιν Φάρελ.

Η ποπ σταρ περιγράφει λεπτομερώς την έντονη σχέση της με τον ηθοποιό σε ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία στις 24 Οκτωβρίου.

Στο απόσπασμα, το οποίο απέκτησε το Time, η πριγκίπισσα της ποπ λέει ότι γνωρίστηκε με τον Φάρελ, την εποχή που εκείνος γύριζε το θρίλερ δράσης του 2003 “SWAT”.

Σύμφωνα με τη νικήτρια Grammy, 41 ετών, επισκέφτηκε τον σταρ του κινηματογράφου στα γυρίσματα πριν το ζευγάρι ξεκινήσει «μια σχέση πάθους δύο εβδομάδων».

“Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο, παλεύαμε τόσο παθιασμένα που ήταν σαν να βρισκόμαστε σε καβγά στο δρόμο”, περιγράφει η τραγουδίστρια. Η Σπίαρς θυμήθηκε ότι δεν ένιωθε καλά από τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Τίμπερλεϊκ, όταν παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας του Φάρελ το 2003 «The Recruit».

«Όπως είχα πει πριν ένιωθα υπερβολικά δεμένη με έναν άνδρα, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο ότι δεν ήταν κάτι σπουδαίο, ότι απλώς διασκεδάζαμε, ότι σε αυτήν την περίπτωση, ήμουν ευάλωτη επειδή δεν είχα ξεπεράσει ακόμα τον Τζάστιν», γράφει.

Στην πρεμιέρα, ο Φάρελ, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι δυο τους «δεν έβγαιναν ραντεβού».

«Είναι ένα γλυκό, γλυκό κορίτσι. Δεν συμβαίνει τίποτα – είμαστε μόνο φίλοι», είπε εκείνη την εποχή ο ηθοποιός, προτρέποντας την Σπίαρς να εγκαταλείψει την εκδήλωση «μόλις έφυγαν οι παπαράτσι».

Ωστόσο, η τραγουδίστρια αργότερα επιβεβαίωσε ότι το ρομάντζο τους και διευκρίνισε δεν ήταν «τίποτα σοβαρό», λέγοντας στο W Magazine, «Ναι, τον φίλησα… Είναι το πιο χαριτωμένο, πιο καυτό πράγμα στον κόσμο — ουου!».

Σύμφωνα με το Time, το βιβλίο της Σπίαρς δεν εμβαθύνει στο τέλος της σχέσης της με τον Φάρελ. Ωστόσο, παραδέχεται ότι «για μια σύντομη στιγμή», «νόμιζε ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι περισσότερο εκεί».

«Οι απογοητεύσεις στη ρομαντική μου ζωή ήταν μόνο ένα μέρος του πόσο απομονώθηκα», εξομολογήθηκε.

«Ένιωθα τόσο άβολα όλη την ώρα» σχολίασε…

Σε ένα άλλο απόσπασμα από το απόσπασμα, η Σπίαρς περιγράφει ότι αισθανόταν «συντετριμμένη» αφού ο Τίμπερλεϊκ έβαλε τέλος στην τριετή σχέση τους μέσω μηνύματος κειμένου.

«Ήμουν σε κώμα στη Λουιζιάνα και εκείνος έτρεχε με χαρά στο Χόλιγουντ», περιέγραψε.

Η τραγουδίστρια του “Toxic” κατηγορεί επίσης τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επειδή την απεικόνισαν ως “πόρνη που είχε ραγίσει την καρδιά του χρυσού αγοριού της Αμερικής” αφού ο frontman του *NSYNC υπονόησε περιβόητα στο μουσικό του βίντεο “Cry Me a River” ότι τον είχε απατήσει.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίζεται επίσης ότι έκανε έκτρωση το 2000 αφού έμεινε έγκυος στο μωρό του Τίμπερλεϊκ. Όπως αναφέρει ο τραγουδιστής «σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος» για την «έκπληξη» και «ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας» που κατέληξε να κάνει την «επίπονη» διαδικασία όταν ήταν 19 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ