Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας μου με έβλεπε μόνο σαν πηγή χρημάτων – Moυ έδιναν φάρμακα και με παρακολουθούσαν να τα παίρνω

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θυμήθηκε πώς ο πατέρας της, Jamie, δήλωσε χλευαστικά «Εγώ είμαι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τώρα» όταν με αμφιλεγόμενο τρόπο ξεκίνησε το 2008 να διαχειρίζεται τα οικονομικά και επαγγελματικά της ζητήματα αλλά και να ελέγχει την προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στο βιβλίο για τα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Woman in Me», η 41χρονη τραγουδίστρια μοιράζεται νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούνταν κάθε δράση της κατά τη διάρκεια της 13χρονης συντηρητικής κηδεμονίας της από τον πατέρα της.

Σε αποσπάσματα που έλαβαν οι New York Times, η μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι η άδικη μεταχείρισή της, όπου την αντιμετώπιζαν σαν να ήταν «πολύ άρρωστη» για να πάρει βασικές αποφάσεις, αλλά «αρκετά υγιής» για να συνεχίσει να εργάζεται ασταμάτητα, την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι η οικογένειά της την έβλεπε μόνο ως «πηγή χρημάτων».

Η Britney ισχυρίζεται επίσης ότι ο πατέρας της την απείλησε πως θα καταλήξουν στα δικαστήρια εάν δεν συμφωνούσε με άλλη μία περίοδο αποτοξίνωσης το 2018 και είπε ότι θα έμοιαζε με «ηλίθια» αν αρνιόταν.

Ανακαλώντας τις πρώτες μέρες της «ομηρίας» της, έγραψε: «Πολύ άρρωστη για να διαλέξω τον φίλο μου και όμως αρκετά υγιής για να εμφανίζομαι σε κωμικές σειρές και πρωινές εκπομπές και να παίζω για χιλιάδες ανθρώπους σε διαφορετικό μέρος του κόσμου κάθε εβδομάδα».

«Από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισα να σκέφτομαι ότι με έβλεπε σαν να βρίσκομαι στη γη μόνο για να βοηθήσω στα έσοδά του».

Σε άλλο σημείο, η pop star υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι η απόφαση να αναλάβει ο ίδιος την αμφιλεγόμενη «κηδεμονία» της ελήφθη από τον πατέρα της, 71 ετών σήμερα, με την υποστήριξη της μητέρας της Lynne, 68 ετών, και μιας διευθύντριας επιχείρησης, ονόματι Louise (Lou) M. Taylor.

Η Lou Taylor, 58 ετών, αρνείται συνεχώς τους ισχυρισμούς ότι ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ ο Jamie πάντα επέμενε ότι οι αποφάσεις του ήταν μια προσπάθεια να προστατεύσει την κόρη του από την οικονομική εκμετάλλευση.

Ο Jamie πήρε τον έλεγχο της ζωής και των οικονομικών της μεγαλύτερης κόρης του μετά από μερικές «μάχες» της σχετικά με την ψυχική υγεία της οι οποίες μάλιστα έλαβαν μεγάλη δημοσιότητα. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν το περίφημο ξύρισμα του κεφαλιού της.

Η αμφιλεγόμενη κηδεμονία ξεκίνησε ως προσωρινή ρύθμιση, αλλά κατέληξε να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα στα τέλη του 2008.

Ανατρέχοντας στον τρόπο ζωής της, η Britney δήλωσε: «Ξέρω ότι ζούσα έντονα, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που είχα κάνει που να δικαιολογούσε το ότι μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν ληστής τράπεζας. Τίποτα που να δικαιολογούσε την ανατροπή ολόκληρης της ζωής μου».

Αποκάλυψε πώς την ανάγκασαν να πάρει «φάρμακα σε σφραγισμένους φακέλους» και της συμπεριφέρονταν σαν ένα παιδί που δεν μπορούσε να λειτουργήσει μόνο του.

«Από τα πολλά πάρτι έγινα μοναχή», έγραψε. «Οι φρουροί ασφαλείας μού έδωσαν “σφραγισμένους φακέλους” με φάρμακα και με παρακολουθούσαν να τα παίρνω. Έβαλαν γονικούς ελέγχους στο iPhone μου. Όλα ελέγχονταν. Τα παντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ