Η μπηχτή της Ματίνας Παγώνη στον Γιώργο Λιάγκα: «Εσείς περάσατε ωραία το Σαββατοκύριακο, εγώ έκανα χειρουργείο»

Η Ματίνα Παγώνη δεν μάσησε τα λόγια της στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και όταν ο παρουσιαστής έκανε ένα σχόλιο για το γεγονός ότι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν εργάζεται σήμερα που είναι του Αγίου Πνεύματος, εκείνη δεν δίστασε να πετάξει και τη μπηχτή της μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Μαρία Αντωνά.

Η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα «Πώς και δεν πήγατε για κανένα μπάνιο» του γύρισε… μπούμερανγκ!

«Σήμερα δεν είμαι στο νοσοκομείο. Εμείς είμαστε δημόσιο και είμαστε σπίτι μας. Εγώ πέρασα δύσκολο Σαββατοκύριακο κύριε Λιάγκα, εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε. Εγώ έμεινα σπίτι μου γιατί είχα κάνει ένα μικρό χειρουργείο», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στο πάνελ χαμογέλασαν, γιατί όλοι κατάλαβαν… πού το πήγαινε η Ματίνα Παγώνη.

Και της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, μεταξύ άλλων: «Περαστικά. Ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό αλλά το χαμόγελό σας φανερώνει ότι είναι κάτι περαστικό. Αντιπαρέρχομαι το σχόλιο για το Σαββατοκύριακο, καλά πέρασα… Πήγα μια μέρα στον Πόρο». «Πρέπει να περνάμε καλά» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ο παρουσιαστής «Και χθες είχαμε και αγώνες πόλο γιατί στους ημιτελικούς Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός πέρασε στην τελική φάση, τους κερδίσαμε όλους. Στο πόλο είμαι Παναθηναϊκος, μόνο εκεί».

«Όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, οι γιατροί στην Ελλάδα είναι άριστοι» σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ