Οι ανατρεπτικές ΦΩΤΟ του Lil Nas X – Έγκυος για… το νέο του άλμπουμ

Χαμός έγινε στα social media με τη νέα ανατρεπτική φωτογράφηση του Lil Nas X.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται να κρατά τη φουσκωμένη του κοιλίτσα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου του, που θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι του, ενώ φαίνεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένη… εγκυμοσύνη.

Lil Nas X

Ο Lil Nas X δήλωσε στο περιοδικό People ότι η ιδέα προέκυψε, αφού άκουσε το τραγούδι «Dolla Sign Slime» που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ.

«Είπα: “Θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό”», οπότε, όπως λέει, κάλεσε τον στυλίστα του, ο οποίος συμφώνησε ότι όλα συνδυάζονται μεταξύ τους και πως το νέο άλμπουμ του καλλιτέχνη είναι το μωρό του και του πρότεινε να κάνει μία φωτογράφιση ως έγκυος.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ακόμα για το νέο του άλμπουμ πως «είμαι ο πατέρας και η μητέρα του. Αλλά υποθέτω ότι και οι παραγωγοί που το δούλεψαν είναι κι αυτοί σαν μπαμπάδες ή ίσως θείοι».

Το Montero δημιουργήθηκε σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο χρόνο κατά τη διάρκεια του lockdown. Η δημιουργία του, είπε ο Lil Nas X στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ήταν «θεραπευτική».

«Έχω αλλάξει με πολλούς τρόπους», δήλωσε.

Lil Nas X

«Έχω αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζω πολλές καταστάσεις, τον τρόπο που διαχειρίζομαι τη θλίψη και το θυμό μου και απλά καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να αντιδράσω στα συναισθήματα με συγκεκριμένους τρόπους. Δεν μπορώ να επιλέξω πώς νιώθω, αλλά μπορώ να επιλέξω πώς θα αντιδράσω. Έχω μάθει να αφήνω τα σχόλια των ανθρώπων να κυλούν πίσω μου».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.