Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου “καρφώνει” την Μαρία Αντωνά – “Μου έβγαλε θυμό – Μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι”

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά την νίκη του αγαπημένου της, Στάθη Σχίζα, στο Survivor, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” την Πέμπτη (7/7).

Η ίδια μίλησε για τον χθεσινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και για τον επιχειρηματία, ενώ σχολίασε και το βλέμμα που έριξε η Μαρία Αντωνά, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, το οποίο έγινε viral.

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος, σπάνιος. Δεν κοιμηθήκαμε, βγήκαμε να γιορτάσουμε μετά το Survivor. Θα τον δω μετά την εκπομπή», είπε όσον αφορά στον Στάθη Σχίζα η Αλέξαναδρα Παναγιώταρου.

Σε σχέση με το πλάνο που κατέγραψε την Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της, μετά την ανακοίνωση του νικητή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως είναι και αυτό από την παραγωγή κάπως, ίσως, λάθος. Τη στιγμή που βλέπεις τον νικητή ίσως είναι λάθος εκείνη την ώρα».

«Ήταν λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν πιο extreme αυτό το βλέμμα από αυτό που περιμέναμε. Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό στο βλέμμα της, όχι απογοήτευση και στενοχώρια. Μετά ήταν ήρεμη, δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε. Και εγώ στη θέση της μπορεί να ήθελα να απομονωθώ», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ