Η 54χρονη πρωταγωνίστρια του Baywatch κόβει την ανάσα – Σαν να μην πέρασε μία μέρα

Η σταρ του «Baywatch», Donna D’Errico, συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική φόρμα, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

«Alexa, παίξε το «Girl on Fire» της Alicia Keys», έγραψε η 54χρονη πρώην σταρ του Playboy στη λεζάντα της φωτογραφίας, πειράζοντας τους 1,1 εκατομμύρια followers της.

baywatch

Τα σχόλια για την καυτή φωτογραφία της ήταν ιδιαιτέρως κολακευτικά με τους θαυμαστές της να επιδοκιμάζουν το outfit της. «Φαίνεσαι καταπληκτική, OMG», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Φαίνεσαι όπως ήσουν πριν από 25 χρόνια».

Η φωτογραφία με τα εσώρουχα ήρθε μια μέρα αφότου η μητέρα δύο παιδιών δημοσίευσε μια τόπλες φωτογραφία δίνοντας… ραντεβού στο Λος Άντζελες. Η πρώην ηθοποιός του Playboy μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram το Σαββατοκύριακο. «Δεν είμαι άγγελος, έχω κάνει κάποια αμφισβητήσιμα πράγματα», ανέφερε η D’Errico.

baywatch

«Κυρίως προτιμώ να είμαι μόνη. Είναι αποκαρδιωτικό πράγμα όταν σε θέλουν τόσοι πολλοί άντρες, αλλά κανείς δεν σε αγαπά. Καταλαβαίνω ότι η σκόπιμη χρήση σεξουαλικής απήχησης δυσκολεύει τους ανθρώπους να εκτιμήσουν άλλα πράγματα για εσάς».

Η D’Errico ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με το μέλος του Mötley Crüe, Nikki Sixx, πριν χωρίσουν το 2007. Η γεννημένη στην Αλαμπάμα ηθοποιός έγινε γνωστή στη δεκαετία του ’90 όταν συμμετείχε στα “Baywatch” και “Baywatch Nights”.

baywatch

Το εντυπωσιακό μοντέλο δεν φοβάται να μοιραστεί τις ανασφάλειές της ή τις  καυτές φωτογραφίες της. Τον Ιούλιο υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να φοράει μπικίνι, αφού την αποκάλεσαν «πολύ μεγάλη» για να το κάνει.

«Νόμιζαν ότι ήμουν «πιο αριστοκρατική από αυτό» και «πολύ μεγάλη για να φορέσω μπικίνι»», έγραψε τότε στη λεζάντα της. «Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που μπορεί να σας εκπλήξει. Μπορώ πραγματικά να φοράω και να κάνω ό,τι θέλω».

baywatch

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ