Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο δικηγόρος του διαψεύδει την πρώην σύζυγό του

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Η Ελένη Τσιριγκάκη βάπτισε το απόγευμα της Κυριακής (8/10) την κόρη που έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή, ο οποίος δεν ήταν παρών στο Μυστήριο.

Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στην βάπτιση του παιδιού και η Ελένη Τσιριγκάκη μίλησε στη δημοσιογράφο. Μεταξύ άλλων η πρώην σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση ισχυρίστηκε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν έχει καμία επαφή με το παιδί.

Σήμερα (10/10) στην εκπομπή “Happy Day” υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος και διέψευσε τα όσα είπε η Ελένη Τσιριγκάκη.

«Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα “η απέναντι πλευρά” αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Τον Γρηγόρη το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να υπάρχει ηρεμία. Είναι συνδυαστικό, είναι ο θυμός και αν θέλετε σε πολλά πράγματα και η οργή που αντιμετωπίζει από την πρώην σύζυγό του, καθώς έχει και αυτό το πρόβλημα υγείας το σοβαρό και δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην βάπτιση. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο» περιέγραψε ο κ. Λύτρας.

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Τσιριγκάκη, δήλωσε: «Ο πατέρας του παιδιού, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, υπέγραψε για να τελεστεί το Μυστήριο. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο μπροστά σε αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Και το χειρότερο είναι ότι είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Τις μεγαλώνω μόνη μου τις μικρές, είμαι και μαμά, είμαι και μπαμπάς, αντέχω. Για να είμαι ειλικρινείς το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Προχθές που πήγαμε στο Αττικό Πάρκο, έβλεπε κάποιους μπαμπάδες και πήγαινε και έλεγε «μπαμπά» μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Πιστεύω θα τα καταφέρω με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Στην αρχή με στεναχωρούσε γιατί έφαγα μεγάλο χαστούκι. Μετέπειτα συνειδητοποίησα ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες ίσως να είναι καλύτερα, όταν το ανδρικό πρότυπο δεν μπορεί να είναι συνεπές και σωστό απέναντι σε ένα μικρό παιδί».

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, να πρέπει να βρω δουλειά από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και με τη δική μου τσέπη και εγώ τώρα ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ