Good Job Nicky: «Αν ο κόσμος θέλει να πάω Eurovision, έχω ήδη έτοιμο το τραγούδι»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Good Job Nicky και μεταξύ άλλων μίλησε για το «έτοιμο» κομμάτι που έχει για την Eurovision. Υπενθυμίζεται ότι το τραγούδι «Heaven is Sin», ήταν αυτό που υπέβαλε ο ποπ τραγουδιστής για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2022.

Ωστόσο, παρόλο που βρέθηκε στην τελική πεντάδα ο καλλιτέχνης δεν βρέθηκε τελικά στον 66ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο Good Job Nicky (Νικόλας Βαρθακούρης) αναφερόμενος στο κομμάτι που επέλεξε και για το εάν θα επεδίωκε να λάβει ξανά μέρος στον διαγωνισμό, είπε στην εκπομπή του ANT1: «Δεν μου έμεινε καμία πικρία για την Eurovision. Ο διάλογος με τον κόσμο παραμένει υγιέστατος. Όπου και αν πάω μου το λένε, όπου κι αν πάω μου το υπενθυμίζουν ότι θα ήθελαν να με δουν στον διαγωνισμό. Το μόνο που θα ήθελα είναι να το θέλει ο κόσμος να πάω».

«Το τραγούδι, ομολογώ, το έχω έτοιμο. Είναι πανέτοιμο. Αν είναι να πάω, ξέρω με ποιο τραγούδι θα πάω», ανέφερε κι έπειτα σχολίασε το ενδεχόμενο να γίνει διαγωνισμός για την τελική επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού.

«Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος. Θα βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιλέγοντας εκείνον που θέλει να εκπροσωπήσει την χώρα. Καλύτερα έτσι γιατί υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα», είπε συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ