GNTM – Δημήτρης Σκουλός: Οι αιτήσεις για συμμετοχή έχουν σπάσει ρεκόρ – Τι είπε για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά

Ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε στο GNTM και στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μόδας.

“Το GNTM ξεκινάει κανονικά. Λογικά ξεκινάμε γυρίσματα στο τέλος του άλλου μήνα, οι συμμετοχές έχουν σπάσει ρεκόρ και αγόρια και κορίτσια. Εάν το σκέφτεται κάποιος και θέλει να δηλώσει συμμετοχή νομίζω προλαβαίνει ακόμα”, είπε ο Δημήτρης Σκουλός μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

“Δεν το ήξερα ότι η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το GNTM. Το έμαθα όταν μίλησα με το κανάλι, μου το ανακοίνωσαν. Φαντάζομαι θα είχαν μιλήσει με τη Βίκυ λίγες μέρες πιο πριν. Μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί η Βίκυ είναι GNTM, είναι σχεδόν αναντικατάστατη. Αλλά επειδή ξέρω το team που δουλεύει πίσω από τις κάμερες πιστεύω ότι θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση και μπορεί να έχουμε και ανακοινώσεις σύντομα… Ξέρω ότι το κανάλι είναι στη διαδικασία να βρει αντικαταστάτρια, ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM.

“Με τη Βίκυ μίλησα μέσω μηνύματος και πολύ τρυφερά μου είπε ότι είναι δίπλα μας και δίπλα μου ότι χρειαστώ. Της είπα πως ελπίζω να μην χρειαστεί γιατί είχα πάρα πολύ καλή δασκάλα. Έλεγα ότι η Βικυ είναι το GNTM αλλά καταλαβαίνω την αποχώρηση της… Την Ηλιάνα την αγαπώ, είναι φίλη μου, την λατρεύω. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει και έχω ακούσει και τα καλύτερα. Είναι φίλη μου, δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ