Γλυκιά στιγμή της Charlize Theron μαζί με την κόρη της

Η γνωστή και πανέμορφη ηθοποιός Charlize Theron υποδέχθηκε το 2022 με μιά πολύ χαριτωμένη φωτογραφία, όπου ησυχάζει παίρνοντας έναν ελαφρύ ύπνο μαζί με την 9χρονη κόρη της, που ονομάζεται August και ένα από τα αγαπημένα τους σκυλάκια. Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα σχολιάζοντας: “Νέα χρονιά, ίδια ενέργεια. Ελα 2022, μην είσαι bitch!”.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου  
H 45χρονη Charlize υιοθέτησε την August τον Ιούλιο του 2015, λίγο μετά αφού χώρισε με τον Sean Penn. Είναι όμως μητέρα και μιάς άλλης 10χρονης κόρης, της Jackson, την οποία είχε υιοθετήσει τον Μάρτιο του 2012.
Το 2020 η Theron είχε δώσει μια συνέντευξη στην Diane von Furstenberg για ένα podcast με τίτλο “InCharge”, στην οποία είχε μιλήσει ανοιχτά για το πως είναι να είναι μόνη μητέρα και να έχει σχέση με τον… εαυτό της.
(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ