Survivor: Ανατροπή στην αποχώρηση – Παρέμειναν οι τρεις υποψήφιοι – ΒΙΝΤΕΟ

Ανατροπή στο Survivor με την αποχώρηση παίκτη, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός αποχώρησε εκτάκτως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για οικογενειακούς λόγους.
Κάτι που σημαίνει ότι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των “Διασήμων” που είναι ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρέντη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση και την επόμενη εβδομάδα καθώς το κοινό ήδη έχει ψηφίσει.
«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ’ την ομάδα των Διάσημων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες. Αφού έχουμε αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία. Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες», ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού:

Νωρίτερα στο συμβούλιο του νησιού υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του Βαλάντη και του Λάμπρου Κωσταντάρα για τις δουλειές στην καλύβα. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Βαλάντης, ο Λάμπρος του είπε επειδή κερδίζει μάχες στα αγωνίσματα, θα είναι πιο χαλαρός με τις δουλειές, κάτι που δεν παραδέχθηκε ο Λάμπρος.
Το ίδιο για τον Λάμπρο ισχυρίστηκε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. “Ο Λάμπρος έχει μείνει πίσω δεν ξέρει από καθαριότητες και δεν ξέρει να βάλει φωτιά” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σκληρή κόντρα Βαλάντη-Θανάση-Λάμπρου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ