Γκλέτσος: «Η Ζωή Λάσκαρη μου είπε: μπράβο ρε γερο-μπισμπίκη» – Τι είπε για τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Για την γνωριμία και τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που κράτησε μόλις 17 μέρες μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Η Μαρία Ελένη ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να δει την μητέρα της στο θέατρο. Ήμουν 30 ετών και εκείνη 18 έως 19, την πρόσεξα, ήταν ένα ωραίο κοριτσάκι. Ένα βράδυ της είπα “να αφήσουμε τους γέρους και να βγούμε οι δυο μας;” και βγήκαμε.

Κι έπειτα ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είπε στην Ζωή Λάσκαρη: «Ζωή, μάλλον η μικρή με θέλει και μου είπε: “μπράβο ρε γέρο-μπισμπίκη, τη χούφτωσες;”. Έπειτα τα φτιάξαμε, είχε κι έναν δεσμό η μικρή και μία μέρα μου ανακοίνωσε: “Δεν έχω κανέναν άλλον μόνο εσένα”. Ένα βράδυ που καθόμασταν όλοι μαζί εγώ, η Ζωή, ο Σταμάτης Φασουλής και τρώγαμε της είπα “να σου πω μικρή θες να παντρευτούμε;” και μου απάντησε “ναι”. Το ανακοινώσαμε και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο κι εκείνος είπε “μην με ανακατεύετε”», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Για τον μόλις 17 ημερών γάμο τους και τον χωρισμό, δήλωσε: «Το πιο έντονο από την ήμερα του γάμου ήταν ο Βλάσης Μπονάτσος, έκλεψε την παράσταση. το τέλος ήρθε γιατί ήταν παιδί και ήμουν άνδρας. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Μαρία Ελένη, άπλα κατάλαβα ότι δεν θα ταιριάξουμε ποτέ».

Και πρόσθεσε κλείνοντας: «Όταν έλειπα 15 ώρες. Μόλις γύριζα, αντί να βγούμε εγώ ήθελα να κοιμηθώ κι εκείνη σκεφτόταν “έτσι θα ζήσω; γιατί τον παντρεύτηκα;”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ