Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έχασα τον πατέρα μου τον Αύγουστο

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως τον περασμένο Αύγουστο έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, λίγους μήνες έπειτα από την γέννηση της κόρης του.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε πατέρας – Η τρυφερή ανάρτησή του

«Έχασα τον πατέρα μου τον Αύγουστο, οποίος είχε και ένα μεγάλο αρχείο της γιαγιάς μου, Μαρίκας Νέζερ που θέλει μια αναδιάταξη» είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Και ανέφερε στην συνέχεια: «Ευτυχώς πρόλαβε να δει το μωρό μας. Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε λίγο στον τελευταίο μήνα. Έφυγε 91 ετών, όρθιος, αυτοεξυπηρετούνταν, αλλά τον τελευταίο του μήνα κατέπεσε λίγο. Ένιωθα ότι θα έρθει το τέλος. Εντάξει, όταν ο άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρεις τι να ευχηθείς. Και εκείνος το καταλάβαινε λίγο με έναν τρόπο».

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

«Με το μωρό μας χάρηκε πάρα πολύ, χάρηκε τρομερά και ήταν δώρο για εκείνον έτσι όπως ήρθε. Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται, μια ζωή φεύγει οπότε κάπως σε αυτά τα πράγματα ήμουν τυχερός και συνέβησαν την ίδια περίοδο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και του είπα όλα όσα ήθελα να του πω» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο: 

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Είμαι φουλ ερωτευμένος και έτοιμος για οικογένεια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ