Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε πατέρας – Η τρυφερή ανάρτησή του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, καθώς σήμερα γεννήθηκε η κόρη του.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ευχαρίστησε το μαιευτήριο για τη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε, αλλά και την γιατρό τους.

Ο ηθοποιός δεν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους περισσότερες λεπτομέρειες για το γεγονός, καθώς πάντα προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.

“Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον! Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!” σημείωσε μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

“Ευχαριστούμε πολύ το μαιευτήριο Λητώ για την ζεστή του ατμόσφαιρα, την υπέροχη φιλοξενία και τις υποδειγματικές υπηρεσίες που μας προσέφερε! Την υπέροχη μαιευτήρα γυναικολόγο μας Δέσποινα Γεωργιάδου και όλο το προσωπικό του Μαιευτηρίου! Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον! Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!” έγραψε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ