Ο Παύλος Χαϊκάλης για την αστρολογία: Δεν πληρώνομαι, κάνω το βίτσιο μου

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου ο Παύλος Χαϊκάλης για την ενασχόλησή του με την αστρολογία, αλλά και για τον σάλο που προκλήθηκε, ύστερα από τα όσα δήλωσε για τον Ηλία Μίχο, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Αμετανόητος ο Παύλος Χαϊκάλης παρά τον σάλο για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου – Οι νέες δηλώσεις

«Οι μέρες είναι μία χαρά, πάντα είναι μία χαρά, αρκεί να τις βλέπουμε και να τις καταλαβαίνουμε. Να αισθανόμαστε το θείο δώρο της ζωής. Άμα κάποιος δεν εξηγεί κάτι, η φυσιολογική αντίδραση είναι να πούμε «συγγνώμη δε το κατάλαβα, μου το ξαναεξηγείς;». Εάν αρχίζεις να βρίζεις και μετά να λες «α αυτό εννοούσες» είναι πια αργά. Το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων δεν είναι το ίδιο. Η βασική μου αρχή είναι ότι φταίμε πάντα εμείς οι ίδιοι. Καμιά φορά, όπως το αντιλαμβάνεται κάποιος, μπορεί να είναι σκόπιμο μπορεί και όχι, είναι θέμα κατανόησης. Το θέμα είναι η πρόθεση, το πώς το λέει κάποιος», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Έγινε αναφορά ότι εγώ προσπαθούσα να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει έγκλημα. Εάν φτάνουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που σήμερα θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια ενέργεια, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εάν δείτε όλο το βίντεο, η όλη ιστορία δεν έχει ειπωθεί έτσι. Οι τάσεις υπάρχουν σε κάθε άνθρωπο μέσα σε κάθε ωροσκόπιο, το θέμα της διαχείρισης είναι διαφορετικό, δεν μπορεί να γίνεται κοπτοραπτική. Οι τάσεις οι υπάρχουν σε κάθε άτομο τον οδηγούν σε μία εγκληματική συμπεριφορά ή αντίστοιχα σε μία συμπεριφορά αποφυγής» πρόσθεσε.

Παύλος Χαϊκάλης: Σάλος με τον… αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου που παρουσίασε

«Εγώ κάνω το βίτσιο μου με την αστρολογία»

«Δεν ασκώ επαγγελματικά την αστρολογία, το σάιτ αυτό δεν είναι δικό μου, απλώς ένας φίλος μου, μού είπε ότι αυτές οι ιδέες που έχω, ότι η αστρολογία δεν είναι αυτό που έχει περάσει στην αντίληψη των ανθρώπων. Συνήθως συναντάμε έναν αστρολόγο και του λέμε το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας και τον ρωτάμε για την ζωή μας. Αυτό είναι έγκλημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Υπάρχει μία παράνοια με αυτό, άγνοια θα το χαρακτήριζα. Εγώ κάνω συνεδρίες τα χρήματα πάνε στο συγκεκριμένο σάιτ. Εγώ κάνω το βίτσιο μου με την αστρολογία, να επικοινωνήσω ότι η αστρολογία είναι κάτι άλλο, θέλω να βοηθήσω σε συμβουλευτικό επίπεδο τους ανθρώπους. Η αστρολογία δεν σου λέει τι να κάνεις. Σου δίνει συμβουλές για να βγεις από τα αδιέξοδά του», συμπλήρωσε.

«Προσπαθήσω να δείξω ότι δεν υπάρχει η μία πλευρά αλλά και η άλλη. Η διαχείριση των πράξεών μου, μου δείχνει τον αντίκτυπο που έχει σε κάποιους ανθρώπους», εξήγησε.

«Το θέατρο πιέζεται και προετοιμαζόμουν για μία αλλαγή πλεύσης»

Στην συνέχεια ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε στον αστρολογικό χάρτη του.

«Είδα ότι έχει εγκατάλειψη το θέατρο, το θέατρο πιέζεται και προετοιμαζόμουν για μία αλλαγή πλεύσης. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα ερχόταν αυτό που ήρθε. Δεν είμαι σε φάση αυτή την στιγμή, και για ακόμη έναν χρόνο θα είμαι σε απομόνωση. Δεν θέλω να βγω στο θέατρο αυτή τη στιγμή δεν με αφορά. Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για σύνταξη. Δεν έρχομαι αντιμέτωπος με άλλους αστρολόγους δεν κάνω ανταγωνισμό. Αυτό που κάνω είναι πνευματικό έργο για μένα, δεν πληρώνομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ