Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Θα χαίρονται οι δικοί σας γι’ αυτό που κάνετε»

Τον Γιώργο Νταλάρα συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκαναν και έσπευσε να αποχωρήσει από το σημείο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Νταλάρας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε: «Καλησπέρα παιδιά, τρέχω σαν τρελός! Μου αρέσει αυτό που κάνετε. Είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο σας! Συνεχίστε, μπράβο, είστε καταπληκτικοί. Θα χαίρονται οι δικοί σας γι’ αυτό που κάνετε!».

Πριν από περίπου ένα μήνα ο γνωστός καλλιτέχνης είχε ξεσπάσει κατά των δημοσιογράφων. Τότε είχε αναφέρει εμφανώς εκνευρισμένος: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για σας, καθέναν σας προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή αγόρι μου, δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου θα ντραπείς.

Δεν το κάνουν αυτό, στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις. Νομίζεις πως κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνετε το οτιδήποτε, όποτε σας τύχει».

«Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε. Εγώ δεν έκανα τίποτα, εγώ είμαι αυτό που είμαι. Από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα», είχε προσθέσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ