Ετεοκλής Παύλου: Επέστρεψε στην εκπομπή – «Ανησύχησα γιατί έχω βεβαρημένο ιστορικό»

Στο πλατό της εκπομπής του Breakfast@star επέστρεψε ο Ετεοκλής Παύλου σήμερα (27/2), μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Είμαι καλά, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Απλά ανησύχησα γιατί έχω και ένα βεβαρημένο ιστορικό, οπότε οτιδήποτε συμβαίνει, το κοιτάω προληπτικά. Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, πόσος κόσμος μου έστειλε μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης. Πραγματικά συγκινήθηκα».

Χθες ο παρουσιαστής ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, με την μορφή του story, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Σ’ αυτό ο Ετεοκλής Παύλου είχε πει ότι: «Καλημέρα, καλημέρα. Σήμερα δεν θα είμαι στην εκπομπή. Ήρθα εκτάκτως στις 3 τα ξημερώματα, ψηνόμουν στον πυρετό, ήμουν πάρα πολύ χάλια, μου είχαν βάλει εδώ αντιβίωση στους ορούς. Είμαι στα επείγοντα και περιμένω τα αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα είμαι στην εκπομπή. Περαστικά σε όλους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ