Γιώργος Μουκίδης: Παραδέχεται τον Γρηγόρη Πετράκο – Η άποψή του για το εμβόλιο κατά του Covid-19

O Γιώργος Μουκίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον ALPHA .Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης έκανε αναφορά στην περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό, τον Γρηγόρη Πετράκο και το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Στη συνέντευξή του, ο ίδιος είπε για τον κορονοϊό: “Είναι καλό να προσέχουμε τι κάνουμε και τι λέμε, γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι, είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021”.
Ο μουσικοσυνθέτης δήλωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί και ότι δεν πιστεύει στο “συγκεκριμένο εμβόλιο”. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: “Tα εμβόλια γενικά για τα παιδάκια χρειάζονται. Τα κάνουν τα παιδάκια, όταν είναι μικρά κ.λπ. Αλλά όχι αυτό το εμβόλιο. Ένα εμβόλιο που δεν ξέρουμε τι κάνει”.

“Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες μπορείτε να ρωτήσετε άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι, που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε. Ψεκασμένοι κ.τ.λ. Σ’ αυτήν την κατηγορία είναι και πάρα πολύ σοβαροί επιστήμονες από το εξωτερικό και νομπελίστες, απλά δεν τα λένε στον κόσμο”, πρόσθεσε.

“Τι θα πει γιατί μιλάει; Βλέπει νούμερα, παρατηρεί.”

Στην ερώτηση για το αν παραδέχεται τον Γρηγόρη Πετράκο για τις απόψεις του περί κορονοϊού και εμβολίου, ο Γιώργος Μουκίδης είπε: “Και βέβαια. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε ‘γιατί μιλάει, αυτός είναι τραγουδιστής’. Τι θα πει γιατί μιλάει; Βλέπει νούμερα, παρατηρεί”.

Ο ίδιος είπε ότι συμφωνεί μαζί του: “Εννοείται, μα αυτά που λέει είναι πράγματα που είναι δημοσιευμένα και είναι αριθμοί, οι αριθμοί δεν μπορούν να πουν ψέματα”.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.