Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Είναι μαζί με τη σύζυγό του 60 χρόνια – Αυτό είναι το μυστικό

Η πορεία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου μετράει 60 χρόνια. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι 60 χρόνια μετράει και η σχέση ζωής με τη σύζυγό του, Αθηνά.

Γνωρίστηκαν στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν το 1961, όπου φοιτούσαν και οι δύο. Εκεί γεννήθηκε ένας καρμικός έρωτας. Ένας έρωτας που κατέληξε σε έναν επιτυχημένο γάμο και σε δύο κόρες.

Όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος σε πολλές συνεντεύξεις του, η Αθηνά είναι ο άνθρωπος της ζωής του. Μάλιστα, ήταν εκείνη που έκανε πίσω, αν και ηθοποιός και η ίδια, μένοντας σπίτι να μεγαλώσει τις κόρες τους.

“Εχω ευτυχήσει να έχω μια πολή καλή οικογένεια, μια σύζυγο που είμαστε 60 χρόνια μαζί, από τη δραματική σχολή. Θυμάμαι, η Αθηνά φοιτούσε στο πρώτο έτος κι εγώ το τρίτο, στη δραματική του Τέχνης κι αναπτύχθηκε το ειδύλλιο” είχε δηλώσει στο monopolis.gr.

Όσο για το μυστικό; “Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Συνέχεια τον ανακάλυπτα και τον ανακαλύπτω. Δεν έχει σταματήσει αυτός ο διάλογος. Όχι, δεν είναι καθόλου κουραστικό να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο, μια χαρά είναι” τόνίζει.

Ο γάμος τους επεισοδιακός, καθώς αν και ήταν να τους παντρέψει η Δέσπω Διαμαντίδου, τελικά κουμπάροι έγιναν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

“Πιστεύω ότι θα της ήταν δύσκολο να αφήσει τη δική της πορεία στο θέατρο -δεν το ομολόγησε ποτέ. Εκανε πίσω για να αφήσει εμένα. Φυσικά και δεν της το ζήτησα εγώ, για όνομα του θεού. Ήταν και τα παιδιά, η οικογένεια, αλλά κυρίως ήταν για μένα”

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος θα είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω”, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 23:45. Μεταξύ άλλων, ο μεγάλος ηθοποιός μιλάει για τον μεγάλο δάσκαλό του, Κάρολο Κουν, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Αποκαλύπτει τα παρασκήνια, αλλά και λεπτομέρειες από την κοινή πορεία ζωής με την επί 60 χρόνια σύζυγό του.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.