Γιώργος Λιάνης: Η σχέση με την Βουγιουκλάκη και η άγνωστη ιστορία για τον Παπανδρέου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές», βρέθηκε ο Γιώργος Λιάνης το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του, την πορεία του στην δημοσιογραφία και τους έρωτες του σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε: «Είχαμε μία εξαιρετική σχέση, ανθρώπινη, φιλική, ερωτική».

Επιπρόσθετα, ο Γιώργος Λιάνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογένεια και τα παιδιά του. «Δεν έχω απολογηθεί στα παιδιά μου. Έχω ευτυχίσει που ζουν μία καταπληκτική ζωή εξαιτίας των εξαιρετικών μητέρων που είχαν. Όμως είμαι ένας καταπληκτικός παππούς», είπε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία για τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ο Μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης δεν τον άφησε να κάτσει σε καρέκλα.
«Πάει να καθίσει ο πρωθυπουργός, “κύριε πρόεδρε”, του λέει ο Καντιώτης, “όρθιος, προηγούνται δύο ερωτήσεις, πιστεύετε στην μετά θάνατον ζωή; Πιστεύετε στον Θεό; ” και ο Παπανδρέου του απάντησε: “Δέσποτα όπως ξέρετε στα νιάτα μου ήμουν Τρωτσκιστής στα νιάτα μου, άθεος δηλαδή, αλλά με το πέρασμα του χρόνο κι εξαιτίας της γυναίκας μου έχω κάπως πλησιάσει”», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος κι έπειτα αποκάλυψε ότι ο Μητροπολίτης επέτρεψε στον Ανδρέα Παπανδρέου να καθίσει μόνο όταν απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν είναι μασόνος.

Έπειτα, ο γνωστός δημοσιογράφος ερωτηθείς για το αν έχει στενή σχέση σήμερα με ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε πως διατηρεί επαφές με τον Κώστα Λαλιώτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αναφερόμενος στον Κώστα Λαλιώτη είπε: «Έχει μία τρυφερότητα στις σχέσεις του δεν είναι αυτό το απρόσιτο που νομίζουμε» κι έπειτα πρόσθεσε με χιουμοριστικό τόνο: «Και το καλύτερο απ’ όλα; του μαθαίνω ξερή σχεδόν κάθε απόγευμα κι έχει το θράσος να θέλει να με νικάει. Έμαθε να κλέβει με βαλέδες αλλά το ανακαλύπτω».

 

Αναφερόμενος στον Μίκη Θεωδοράκη ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τα εξής: «Με κάλεσε ένα πρωί και μου είπε ότι είχε οικονομικό πρόβλημα. Έτσι κάναμε την μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο».

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάνης μίλησε και για την σχέση του με τα χρήματα αποκαλύπτοντας ότι ζει από τις δύο συντάξεις του.

«Όλα όσα ήθελα τα έχω χωρίς να έχω λεφτά. Πήγα στις χώρες που ήθελα, συνάντησα τους ανθρώπους που επιθυμούσα, γνώρισα τους ποιητές που λάτρεψα, κατέκτησα τις περισσότερες γυναίκες που αγάπησα, τι να τα κάνω τα λεφτά;», διερωτήθηκε ο ίδιος κι έπειτα πρόσθεσε πως δεν τον αφορούν τα χρήματα αποκαλύπτοντας πως ζει σήμερα από τις δύο συντάξεις του.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ