Γιώργος Λιάγκας: Η στιγμή που έμαθε on air ότι δικαιώνεται στην αντιδικία με τον χρηματιστή που του “έφαγε” χρήματα

Ο Γιώργος Λιάγκας δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με συνεργάτη χρηματιστηριακής εταιρείας, ο οποίος του είχε αποσπάσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη και σε σύνδεση που είχε με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο ποινικολόγος αιφνιδίασε τον παρουσιαστή, ανακοινώνοντάς του ότι καθαρογράφτηκε η απόφαση και ότι φαίνεται πως υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρείας.

Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας στο άκουσμα της είδησης

«Καθαρογράφηκε η απόφαση αγαπητέ Γιώργο, που εσύ ήσουν το θύμα που έχασες όλες τις οικονομίες και καταδικάστηκε κάποιος σε επτά χρόνια κάθειρξη. Καθαρογράφηκε η απόφαση από τον πρόεδρο εφετών, κ. Πανούση, όπου εκεί φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρείας σε όλο αυτό το κόλπο που έγινε εις βάρος σου για να σου φάνε τα χρήματα και τους κόπους τόσων ετών. Πλέον η χρηματιστηριακή θα έρθει προ των ευθυνών της. Ξέρω ότι έχεις αγωνιστεί πολύ στη ζωή» είπε ο ποινικολόγος στον “αέρα”.

«Μου κάνεις χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγγνώμη για την ιδιωτική παρένθεση, δεν το ήξερα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ