Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδρασή του σε ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ η λέξη «αχαριστία» που χρησιμοποίησε η Μπέττυ Μαγγίρα τον έκανε να αντιδράσει.

«Με ενοχλεί η αγένεια», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας σ’ ένα σημείο της συνέντευξης, με την Μπέττυ Μαγγίρα να λέει: «Η αχαριστία; Εγώ θα σε πάω τώρα στον Ουγγαρέζο, δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω».

«Είπες για τη λέξη αχαριστία. Εγώ δεν έχω πει ποτέ για τον Δημήτρη τη λέξη αχαριστία, γιατί την κόλλησες;», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής είπε: «Λέω κάτι και μπορεί να έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο και τώρα τι κάνεις εσύ; Επειδή έχεις επηρεαστεί, τι σε συμφέρει να κολλήσεις δίπλα για να το κάνεις ωραίο; Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν έναν Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σας βολεύει;».

«Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Αν ο καθένας πει οτιδήποτε και εγώ πάω και του κολλήσω δίπλα ένα όνομα, δεν είναι ανήθικο αυτό το πράγμα;», πρόσθεσε.

Ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι: «Όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον το λέω! Όταν λέω κάτι γενικά, μπορεί να έχω 3-5 ανθρώπους στη ζωή μου, δεν είναι ένας, είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και που σε μια δεδομένη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί καλά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί!».

«Βέβαια με τα όσα ακολούθησαν, μπορεί να είχα και άλλες σκέψεις στο μυαλό μου μετά. Γιατί είδα πώς απάντησαν κάποιοι, πώς τοποθετήθηκαν κάποιοι και λέω «Βρε κοίτα!». Όταν τα είπα αυτά εκείνη τη μέρα, που δεν είπα κανένα όνομα, στο μυαλό μου δεν είχα κανένα Δημήτρη Ουγγαρέζο», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ