Νανά Παλαιτσάκη: Ξέσπασε για Λιάγκα και Snik – «Είναι ντροπή διότι έχουν χαθεί τα μπέσα»

Την συνάντηση που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας με τον Snik, καθώς και την κοινή φωτογραφία που ανέβασαν στα social media, κάνοντας γνωστό το γεγονός πως συμφιλιώθηκαν, σχολίασαν σήμερα (4/1) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Μάλιστα, η Νανά Παλαιτσάκη δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Είναι ντροπή διότι έχουν χαθεί τα μπέσα».

«Παιδιά μην τρελαθούμε τώρα τι λέτε; Εγώ βλέπω ότι αυτές οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, που αφορούσαν τον Snik και η φωτογραφία που ήρθε από χθες, για εμένα είναι ντροπή διότι έχουν χαθεί τα μπέσα. Δηλαδή, όταν λέμε ότι είτε μιλάμε αντρικά, είτε δεν μιλάμε και τηρούμε τον λόγο μας και αυτό αφορά γενικότερα τους ανθρώπους και το πώς τηρούμε τους λόγους μας… Εάν ο Γιώργος δεν θέλει να τον αποκαλούν γυμνοσάλιαγκα δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι: «Για αυτό ο κόσμος ξερνάει πια την τηλεόραση και θεωρεί ότι είμαστε όλοι νούμερα. Και εμάς μας ενοχλεί και λέμε ότι ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση, δεν μπορούμε να τον πείσουμε και θέλει καινούρια πράγματα».

«Ο κόσμος ξερνάει επάνω μας γιατί όλο αυτό είναι μία ατελείωτη υποκρισία. Είτε έχουμε κόντρα με έναν άνθρωπο και μας έχει θίξει προσωπικά και λέμε τέλος, είτε τα στρογγυλεύουμε. Όταν σε έχει πει ο άλλος γυμνοσάλιαγκα…

Ο ένας βρίζει τον άλλον και μετά συναντιούνται ξανά για να πούνε τι ωραίος κόσμος είμαστε και τα βρήκαμε ξανά για να έχουμε νούμερα και για να μας δει ο κόσμος που θα καλέσουμε αυτόν που βρίσαμε. Γιατί το κάνεις story; Θα μπορούσαν να έχουν κάνει μία συζήτηση ανθρώπινη», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ