Γιώργος Λιάγκας για Τάσο Μπουγά: Από κάποιους ανθρώπους πρέπει να τα περιμένουμε όλα, δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε

Το επεισόδιο που έγινε σε εμφάνιση του Τάσου Μπουγά στην Μελβούρνη, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον τραγουδιστή, προέβαλαν σήμερα (18/12) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει τα όσα έγιναν.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του βίντεο, το οποίο καταγράφει το ξέσπασμα του τραγουδιστή είπε: «Δεν το είχα ακούσει όλο λοιπόν, μια στιγμή τώρα παίρνει άλλη τροπή. Εγώ νόμιζα ότι ήταν αστείο, του τσίμπησε λίγο τα οπίσθια και έγινε… Δεν είναι αστείο καθόλου! Είναι όλο μια λογική μιας άλλης, παλιακιάς εποχής που ευτυχώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί, τελείως αντιαισθητική προσέγγιση το όλο θέμα. Αλλά, ξέρεις τι θα πας να δεις, ξέρεις ποιον θα πας να ακούσεις και από κάποιους ανθρώπους πρέπει να τα περιμένουμε όλα, δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε. Συγγνώμη, αλλά εμένα δεν μου κάνει εντύπωση… Πέσατε από τα σύννεφα;».

Υπενθυμίζεται ότι σε εμφάνισή του στην Μελβούρνη ο Τάσος Μπουγάς ξέσπασε εναντίον μιας γυναίκας, στολίζοντάς την και προτρέποντας αυτόν που την συνόδευε να της ρίξει «καμιά φάπα». Η αντίδραση του γνωστού τραγουδιστή ήρθε, αφού η γυναίκα ανέβηκε στην πίστα και του έπιασε τα οπίσθια.

Ο Τάσος Μπουγάς φανερά εκνευρισμένος με την κίνηση της γυναίκας ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Έφυγε κάποιος αγενής κι αγενής είναι η κυρία με τα κόκκινα… Να σας πω κάτι; Αδελφή δεν είμαι και τον κ@@@ δεν μου τον έχει πιάσει καμιά γυναίκα. Αη και γ@@@ κ@@@! Αλλά φταίει αυτός που σε συνοδεύει! Ριχ’ της καμιά φάπα!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ