Γιώργος Λιάγκας: Δεν υπάρχει βελούδινο διαζύγιο – Όταν χωρίζεις έχεις προβλήματα

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Οι περισσότερες ιστορίες αγάπης, μην απογοητεύεστε, έτσι καταλήγουν. Όχι στα δικαστήρια… αλλά καταλήγουν σε ιστορίες που ο ένας έχει κόντρα με τον άλλον» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι έχουν απωθημένα μέσα τους, γιατί αν δεν είχαν απωθημένα δεν θα χώριζαν και θα ήταν μαζί. Δεν υπάρχει βελούδινο διαζύγιο, σε αγαπάω, τέλεια και είμαστε μια χαρά, χωρίζουμε και συνεχίζουμε και κάνουμε και παρέα. Αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, να είμαστε ειλικρινείς. Όταν χωρίζεις έχεις προβλήματα με τον άλλον, γι’ αυτό χωρίζεις, δεν είσαι καλά» συνέχισε ο παρουσιαστής. «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να το βγάζουμε στα παιδιά» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Βάλτε κάτω το εγώ σας, τα παιδιά έχουν τον μπαμπά και τη μαμά εικονίσματα και στον θρόνο. Δεν πρέπει ο ένας από τους δύο βασιλείς της οικογένειας να γκρεμίζει τον θρόνο του άλλου, παρ’ ότι μέσα του μπορεί να έχει απωθημένα τραγικά» συμβούλεψε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στα άσχημα προσωπικά βιώματα που έχει από την παιδική του ηλικία. «Εγώ έχω και προσωπικά βιώματα άσχημα στα παιδικά μου χρόνια, για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν πρόκειται και να μιλήσω. Κουβαλάω βαρύ φορτίο από τα παιδικά μου χρόνια. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Σε καμία περίπτωση η ζωή δεν θα ήθελα να τα φέρει έτσι να τα στενοχωρήσω κι εγώ και τα παιδιά μου να είναι παιδιά χωρισμένων γονιών. Η ζωή τα φέρνει έτσι, δύο άνθρωποι δεν συμφωνούν, χωρίζουν τους δρόμους τους. Υπάρχει καλή σχέση, μια χαρά, δεν έχουμε πάει ποτέ στα δικαστήρια, τα έχουμε βρει όλα εξωδικαστικά, έχουν λυθεί τα θέματα αυτά και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις».

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ